Nincsenek közzétett kategóriák itt:

Jelenlévők

9 regisztrált és 330 vendég Elérhető
Bérczes Sped Kft., CSIKI-TRUCK Kft., Dinnyés Ildikó, FERTILIA TRANS Kft., Fertilia Kft., Illés Ferenc, Kovács Pál, Raffai Péter, ÁKITRANS KFT
Jelmagyarázat:  Adminisztrátor Globális moderátor Moderátor Kitiltva Felhasználó Vendég
Tisztelt Tagjaink!

A Fórum és a weboldal jelszóval védett tartalmai, csak regisztrált tagjaink számára érhetők el.

Az MKFE fórumot biztosít az Egyesület weboldalán azoknak a tagjainak, akik véleményüket írásban is szeretnék megosztani egymással. A Fórum felületein megjelent tartalmak azonban nem feltétlenül egyeznek meg az MKFE hivatalos álláspontjával, a hozzászólásokat az MKFE megjelenteti, de azokért nem vállal felelősséget. A fórumozók – írásaik megjelentetésével – hozzájárulnak ahhoz, hogy a jó hírnévvel és a hitelrontással kapcsolatos mindenfajta erkölcsi és anyagi felelősséget – jogi értelemben véve is – vállalnak.

Kérjük, hogy a Fórumon közzétett bejegyzéseikben minden esetben jelöljék meg azok címzettjét (elnök, elnökségi tag, tanácsok tagja, főtitkár, más MKFE tag, munkaszervezet tagja. stb), amennyiben konkrét személytől várnak választ a kérdéseikre.

Az MKFE – a moderációs elveket és szabályokat sértő esetek kivételével – semmilyen formában nem korlátozza a Fórum működését. A bejegyzések esetleges elakadásának kizárólag technikai okai lehetnek, amelyeket az Egyesület felé történt bejelentés után a legrövidebb időn belül igyekszünk elhárítani.

A fórumbejegyzésekhez az ajánlott (alapértelmezett) betűtípus: Times New Roman, 12 pontos, fekete színű betű. Az ettől eltérő, pl. más szövegstílusokat is tartalmazó bejegyzések megjelenítése nem garantált, ezért ezeket kérjük, mellőzzék.

Köszönjük a megértésüket, jó fórumozást kívánunk!

MKFE kommunikáció