Nyilvános fórumok

Nyilvános, mindenki számára elérhető fórumok
Válassza ezt, ha vállalkozása működésével kapcsolatos gazdasági vonatkozású kérdése van, vagy a járművei súlyadójának témájában, esetleg áfa-visszatérítéssel kapcsolatban szeretne tudakozódni.
7 Téma 3 Válasz
Legfrissebb hozzászólás: Összefogás
Írta: Telepó Trans Kft.
2017 febr. 06 10:06
Válassza ezt, ha alkalmazottainak, főként gépkocsivezetőinek foglalkoztatásával kapcsolatos kérdése van, vagy kifejezetten munkajogi kérdést szeretne feltenni. A napidíjra és az üzemanyag-megtakarításra vonatkozó kérdését is itt várjuk.
2 Téma 0 Válasz
Legfrissebb hozzászólás: érdekesség
Írta: EUROFORTIS Kft.
2015 jan. 15 12:32
Válassza ezt, ha a TIR-vámgarancia-okmányhoz való hozzáféréssel, a dokumentum használatával, kiadásával, visszavételével, vagy vámeljárásokkal, vámcertifikátummal stb. kapcsolatban tudakozódik.
1 Téma 0 Válasz
Legfrissebb hozzászólás: 20%-al nő a TIR-igaz ...
Írta: LOAD 'N GO Kft.
2015 jan. 29 09:33
Válassza ezt, ha autóbuszainak, tehergépjárműveinek üzembe helyezésével, forgalomban tartásával kapcsolatos kérdése van, esetleg járművei műszaki felszereléseiről, tankolásáról szeretne kérdezni.
7 Téma 126 Válasz
Legfrissebb hozzászólás: Miért maradtunk érde ...
Írta: Pastyik Piusz
2016 febr. 17 11:51
Válassza ezt, ha a fuvarszervevezéssel összefüggő operatív kérdése van, mint pl. közlekedési korlátozások, behajtási engedélyek, hidak, utak, alagutak, terelések, lezárások, parkolók, útvonaltervezők, térképek stb.
3 Téma 3 Válasz
Legfrissebb hozzászólás: Probléma az orosz ut ...
Írta: Momentum Internacional Transport Kft.
2016 szept. 29 14:09
Válassza ezt, ha kimondottan az üzemanyaggal és annak vételezésével, árfolyamával, normájával kapcsolatos kérdése van. A kereskedelmi gázolaj jövedékiadó-visszaigénylésével kapcsolatos kérdésére is ezt a témakört jelölje meg.
3 Téma 2 Válasz
Legfrissebb hozzászólás: OROSZ ÉS UKRÁN LUKOI ...
Írta: CENTROLOG HUNGARY Kft.
2013 nov. 15 13:30
Válassza ezt, ha az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. által kínált biztosítási módozatokra, árakra, szerződésekre kíváncsi!
0 Téma 0 Válasz Nincs hozzászólás
Válassza ezt, ha a rendőrség, a vámhatóság, a közlekedési hatóság vagy a katasztrófavédelem ellenőrzéseivel kapcsolatos kérdését szeretné feltenni.
1 Téma 0 Válasz
Legfrissebb hozzászólás: Elavult hatósági ell ...
Írta: DORINA TRANS Kft.
2014 dec. 14 12:59
Válassza ezt, ha kérdését a fenti témakörök semelyikébe sem tudta besorolni!
10 Téma 4 Válasz
Legfrissebb hozzászólás: Házhoz visszük a tud ...
Írta: Braun-Car Kft.
2016 nov. 14 19:52

Jelenlévők

2 regisztrált és 338 vendég Elérhető
Neducza Radiszlav, TOMOLIK EURO-TRANS Kft.
Jelmagyarázat:  Adminisztrátor Globális moderátor Moderátor Kitiltva Felhasználó Vendég
Tisztelt Tagjaink!

A Fórum és a weboldal jelszóval védett tartalmai, csak regisztrált tagjaink számára érhetők el.

Az MKFE fórumot biztosít az Egyesület weboldalán azoknak a tagjainak, akik véleményüket írásban is szeretnék megosztani egymással. A Fórum felületein megjelent tartalmak azonban nem feltétlenül egyeznek meg az MKFE hivatalos álláspontjával, a hozzászólásokat az MKFE megjelenteti, de azokért nem vállal felelősséget. A fórumozók – írásaik megjelentetésével – hozzájárulnak ahhoz, hogy a jó hírnévvel és a hitelrontással kapcsolatos mindenfajta erkölcsi és anyagi felelősséget – jogi értelemben véve is – vállalnak.

Kérjük, hogy a Fórumon közzétett bejegyzéseikben minden esetben jelöljék meg azok címzettjét (elnök, elnökségi tag, tanácsok tagja, főtitkár, más MKFE tag, munkaszervezet tagja. stb), amennyiben konkrét személytől várnak választ a kérdéseikre.

Az MKFE – a moderációs elveket és szabályokat sértő esetek kivételével – semmilyen formában nem korlátozza a Fórum működését. A bejegyzések esetleges elakadásának kizárólag technikai okai lehetnek, amelyeket az Egyesület felé történt bejelentés után a legrövidebb időn belül igyekszünk elhárítani.

A fórumbejegyzésekhez az ajánlott (alapértelmezett) betűtípus: Times New Roman, 12 pontos, fekete színű betű. Az ettől eltérő, pl. más szövegstílusokat is tartalmazó bejegyzések megjelenítése nem garantált, ezért ezeket kérjük, mellőzzék.

Köszönjük a megértésüket, jó fórumozást kívánunk!

MKFE kommunikáció