Ideiglenes korlátozás az üzemanyag-kiszolgálásában a MOL egyes kútjain

2018. március 20. kedd, 16:14
Belföldi hírek
A MOL fejlesztési munkákat végez egyes töltőállomásain, hogy továbbra is megbízható és magas színvonalú szolgáltatásokat nyújthasson ügyfeleinek. Így az alábbi kutakon a kiszolgálás előreláthatólag néhány napig szünetel.

Bővebben: Ideiglenes korlátozás az üzemanyag-kiszolgálásában a MOL egyes kútjain

„A fuvarozás jövője” - tanulmány az ágazatban a közeljövőben és hosszabb távon várható változásokról

2018. március 20. kedd, 15:42
Belföldi hírek

Az MKFE felkérésére a Századvég Gazdaságkutató Zrt. elkészítette „A közúti fuvarozás jövője” című tanulmányt. A kutatási anyag összeállításával az volt a célunk, hogy segítséget, támpontokat adjunk tagjainknak a jövő tervezéséhez, prognosztizálva azokat a körülményeket - ide értve a jogi, szabályozási környezettől kezdve a technikai fejlődés adta lehetőségekig mindent –, amelyek várhatóan befolyásolják majd az ágazat alakulását. Reményeink szerint az anyag segít majd abban, hogy a közúti fuvarozást napjainkban sújtó nemzetközi intézkedések, illetve a belső szabályozás hatásai – megfelelő tervezéssel és előrelátással – csökkenthetők legyenek.

Bővebben: „A fuvarozás jövője” - tanulmány az ágazatban a közeljövőben és hosszabb távon várható változásokról

Augusztusig állandó munkavégzésre kell számítani az M1-esen

2018. március 20. kedd, 15:15
Belföldi hírek

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint a következő hónapokban  mintegy 4,5 milliárd forintból gondoskodnak az autópálya fővároshoz közeli szakaszainak állapotjavításáról. A fejlesztési tárca intézkedéseket tesz a tartós megoldás, a sztráda 2x3 sávos bővítése előkészületeinek felgyorsítása érdekében is.

Bővebben: Augusztusig állandó munkavégzésre kell számítani az M1-esen

Április 1-jén megváltozik a miskolci MKFE iroda nyitvatartása

2018. március 20. kedd, 09:25
Belföldi hírek
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat és Ügyfeleinket, hogy Egyesületünk miskolci ügyfélszolgálati irodájának nyitvatartása 2018. április 1-jétől megváltozik.

Bővebben: Április 1-jén megváltozik a miskolci MKFE iroda nyitvatartása