Ma Hajnalka napja van.

1996 - 2000 közötti francia autópálya számlák áfa-visszatérítése

A francia legfelsőbb bíróság döntésének megfelelően az Európai Unió fuvarozói részére lehetővé vált az 1996. január 1. és 2000. december 31. között kibocsátott francia autópálya számlák ÁFA tartalmának visszaigénylése °.

Örömmel értesítjük Önöket, hogy hosszú tárgyalások eredményeként lehetővé vált a különböző kártyakibocsátó társaságok számláiból is az adott időszakra vonatkozó visszatérítési kérelmek benyújtása.

Ezért kérjük Önöket, hogy minél hamarabb gyűjtsék össze minden, 1996. 01. 01. és 2000. 12. 31. közötti eredeti számlájukat, és küldjék meg részünkre, hogy továbbíthassuk azokat áfa-visszatérítő cégük felé. A számlák megküldése után a további teendőkről, illetve szükséges nyomtatványokról értesíteni fogjuk Önöket.

Elfogadott számlák
100%-os visszatérítést csak eredeti számlák benyújtásával tudjuk garantálni.
Amennyiben másolati példányokkal rendelkeznek, kérjük, erről előzetesen értesítsenek bennünket, esetleges megoldás érdekében.
Amennyiben már nem állnak rendelkezésükre az adott időszakra vonatkozó számlák, a kártyakibocsátó szolgáltatóknál lehetőség van a másolati példányokat kikérni.


° Köztudomású, hogy sem a francia autópálya társaságok, sem az egyéb kártyakibocsátó társaságok (pld. DKV, Shell) a fenti időszakra vonatkozó számláikon nem tüntették fel azok ÁFA tartalmát. A végösszegek ennek ellenére bruttó összegként szerepeltek.


Bővebb információ:
Pákozdi Adrienn
Tel: 06-1-252-0688/17 m.
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.