Ma Konrád, Tivadar napja van.

Szlovéniai útdíj információk

Ismételten felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy 2018. április 1-től változik a szlovéniai útdíjfizetési rendszer. Ettől az időponttól kezdve minden 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó járműnek DarsGo fedélzeti eszközzel kell rendelkeznie. Az új rendszerre való gördülékeny átállás érdekében bővebb információkat közlünk az alábbiakban.


Korábban már adtunk tájékoztatást a 2018. április 1. napján bekövetkező változásokról. A változás hatására Szlovéniában a 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó járművek – a megtett úttal arányos – útdíjat csakis a DarsGo fedélzeti eszközzel tudják megfizetni. A rendszer működését bemutató, angol nyelvű tájékoztató videót ITT tudják megtekinteni, emellett a gyakori kérdésekre adott válaszokat (magyar nyelven)  innen térheti el.

A fedélzeti eszköz beszerzése előtt mindenképpen szükséges regisztrálnunk a www.darsgo.si weboldalra. Itt be kell regisztrálni a vállalkozást, valamint azon járműveket is, amelyre fedélzeti egységet szeretnénk igényelni. Az online regisztráció minden lépésére kiterjedő magyar nyelvű tájékoztató  innen tölthető le.

Az útdíjfizetéshez szükséges fedélzeti eszközök átvétele megtörténhet személyesen, bármelyik DarsGo szervizponton, vagy az online regisztráció során jelezhetjük a postai kézbesítést. A DarsGo szervizpontjait összesítve innen tudja letölteni. Ezeken a szervizpontokon az eszközök átvétele mellett minden, a DarsGo rendszert érintő ügyet el tudunk intézni. A DarsGo eszköz üzemeltetésével kapcsolatos tájékoztató segédlet (magyar nyelven)   innen térhető el.

 

Minden további információ:     
e-mail: iEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon: +3861 518 8350



MKFE kommunikáció

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.