Országos Küldöttgyűlés 2017. május 20-án

2017. április 19. szerda, 12:14

Tisztelt Küldöttek! Tisztelt MKFE-tagok! A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete 2017. május 20-án (szombaton) tartja rendes Országos Küldöttgyűlését a Budapest-Budaörs határában található Holiday Inn Hotelben, amelyre Wáberer György, az MKFE elnöke nevében tisztelettel meghívjuk.

A Küldöttgyűlés 10:00 órakor (határozatképtelenség esetén 10 óra 30 perckor) kezdődik.

 A Küldöttgyűlés előtt 09:00 órai kezdettel kerül sor az egymillió kilométert balesetmentesen megtett gépkocsivezetők kitüntetésére, az IRU-diplomák átadására.

Az Országos Küldöttgyűlés az Egyesület valamennyi tagja számára nyilvános, de a gyűlésen szavazati joggal csak a Küldöttek rendelkeznek.

 
Regisztráció

A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött! Részvételi szándékát kérjük, 2017. május 8-áig jelezze az
arvay@mkfe.hu
e-mail címen! Az e-mail címre kattintva most azonnal elküldheti regisztrációját!


A 2017. május 20-i Küldöttgyűlés tárgysorozata

1.) Az Elnökség beszámolója a 2016. március 5-ei Országos Küldöttközgyűlés óta eltelt időszak munkájáról és a 2016-os év gazdálkodásáról, valamint az ezzel kapcsolatos határozathozatal.

2.) Az Felügyelőbizottság beszámolója és az ezzel kapcsolatos határozathozatal.

3.) Szavazás a 2016. március 5-ei Országos Küldöttközgyűlésen hozott határozat értelmében, az alapszabály-módosítást előkészítő bizottság által elkészített és az Elnökség által jóváhagyott, új MKFE Alapszabályról.

4.) Szavazás az MKFE-TESZ Kollektív Szerződés módosításáról.

 

A rendezvény helyszíne

Holiday Inn Hotel

2040 Budaörs, Agip u. 2.

 

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel

A Kelenföldi pályaudvartól a 172-es, a 172B és a 173-as jelzésű busszal Budaörs, benzinkút megállóig. Innen kb. 5 perc gyalog az autópálya feletti felüljárón.

 

Közúton

Budapestről: a belvárostól 10, Budapest szélétől 3 kilométerre található, az M1-M7-es autópálya Tesco kijáratánál, az autópálya bal oldalán. (Az M1-M7 kivezető szakaszának használatához országos, vagy Pest megyei matrica vásárlása szükséges!)

Az M0-s körgyűrűről, Győr (Bécs), ill. Balaton felől: az M1-M7-es közös szakaszán Budapest felé haladva a Budaörs centrum letérőnél az autópályától jobbra (Tesco, KIKA bevásárlóközpont felé), közvetlenül az ott található AGIP benzinkút után.

Parkolás

A hotel felszíni parkolójában, térítésmentesen.MKFE kommunikáció