Ma Konrád, Tivadar napja van.

Május 14-én hajnalban kétórás karbantartás lesz a NÚSZ értékesítési rendszerében

Hálózati karbantartás miatt 2017. május 14-én, vasárnap hajnali 1:00 és 3:00 óra között szünetel az úthasználati jogosultságok értékesítése. Ezért az érvényes úthasználati jogosultságot ELŐVÉTELBEN kell megvásárolni.



Vasárnapi hálózati karbantartás az e-matrica értékesítést és a megtett úttal arányos útdíjfizetési rendszert (HU-GO) egyaránt érinti. A jelzett időszakban ennek megfelelően az ismert csatornák egyikén sem lesz lehetőség e-matricák és HU-GO viszonylati jegyek beszerzésére, ez utóbbi esetében az egyenlegfeltöltés is szünetel.
Mivel a díjköteles útszakaszokra való felhajtáskor már rendelkezni kell érvényes úthasználati jogosultsággal, ezért ezeket a karbantartás megkezdése előtt elővételben szükséges megvásárolni a https://ematrica.nemzetiutdij.hu/, illetve a https://hu-go.hu/ weboldalakon, a NÚSZ ügyfélszolgálati irodáiban és viszonteladó partnereinél, vagy a Nemzeti Mobilfizetés Rendszeren keresztül (SMS-ben, weben vagy applikációval).

A karbantartás a fedélzeti eszközt (OBU-t) használó ügyfeleinket nem érinti, de nekik is gondoskodniuk kell arról, hogy a megjelölt időszakra is rendelkezzenek megfelelő egyenleggel! A HU-GO regisztrációval rendelkezők részére fontos információ, hogy a beavatkozás alatt a bírságriasztási, az érvénytelen fedélzeti eszköz értesítési és az alacsony egyenleg értesítési kényelmi funkciók szintén nem lesznek elérhetők.

Kérjük Tagjainkat, hogy a fentieknek megfelelően közlekedjenek!


(forrás: NÚSZ)

MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.