Ma Gedeon, Johanna napja van.

Focikupa kamionos cégek dolgozói részére – nevezzen Ön is!

A PromoSport Kft. immár tíz esztendeje foglalkozik kormányzati, közigazgatási, önkormányzati, kereskedelmi és ipari szektorokban amatőr labdarúgó tornák megszervezésével. 2017. október 8-án, vasárnap az Ikarus BSE Sporttelepen (1165 Budapest, Bátony u. 1-33.) az I. Szállítók Kupa megrendezésére készülünk, amelyre a legnagyobb Magyarországon működő hazai és nemzetközi kamionos cégek dolgozói csapatait várjuk.


A premier hagyományteremtő torna megszervezését azzal a céllal tűzzük ki, hogy a fuvarozási és szállítmányozási szektorban tevékenykedő cégek számára megteremtsük a sportos kikapcsolódás és az országos közösségépítés lehetőségét.

A tornára a sportszerű versengés szellemében a következő oldalon megvalósuló feltételek szerint várjuk 10 fős csapatok jelentkezését. A nevezési díj 99.000 Ft + ÁFA, amely az indulási lehetőségen felül tartalmazza a focicsapat egész napos étel- és italellátását, valamint a helyszínen megrendezésre kerülő jótékonysági programokon, játékokon, promóciókon való részvételt is.

Az I. Szállítók Kupa ünnepélyes megnyitóját követően VIP vendégeink részére reggeli fogadást szervezünk, amelynek az elsődleges célja, hogy sportos körülmények között biztosítsuk a résztvevőknek a kötetlen beszélgetések lehetőségét, továbbá a meglévő, illetve új üzleti kapcsolatok ápolását, kialakítását, így vállalatuk részéről minimum 1 fő menedzsment képviselő részvételére mindenképpen számítunk!

A tornára a csapatok nevezését az alábbiak szerint tudjuk fogadni:

 Kispályás labdarúgó torna 40X20-as kispályán, műfüves felületen, kézilabda kapura.

  • 1 csapat nevezhető vállalatonként, maximum 10 fő (5+1 fő játszik – 4 fő csere), amelynek tagjai a rendezvény időpontjában már betöltötték 25. életévüket.
  • A csapat minden tagja a rendezvény időpontjában aktív munkaviszonnyal rendelkeznek az Ön által vezetett vállalatnál.
  • A csapatkeretben nem kaphatnak helyet azok, akik a rendezvény időpontjában aktívan szerepelnek (2017-2018), vagy az elmúlt két évben (2015-2016, 2016-2017) szerepeltek a nemzeti bajnokságok valamelyikében,vagy a megyei és BLSZ bajnokság I. osztályában, vagy a futsal bajnokság I. osztályában.

Kérjük, hogy indulási szándékukról a megbízott csapatszervező legkésőbb 2017. augusztus 25., péntekig szíveskedjen tájékoztatni a mellékelt megrendelő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre való visszajuttatásával.

Az I. Szállítók Kupára az INNEN>> letölthető megrendelővel jelentkezhet.

Nagyon örülnénk, ha elfogadnák meghívásunkat, részvételükre feltétlenül számítunk.

 

Az MKFE a rendezvény szakmai együttműködő partnere.

 

 

MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.