Forgalomkorlátozásra kell számítani a 3-as számú főút több szakaszán

2017. október 10. kedd, 10:56
Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint az alábbi korlátozásokra kell számítani a 3 főút bizonyos szakaszain.
  • 2017. október 9-én, hétfőn a 3-as számú főút 189+195 km szelvényében lévő körforgalom (M30-as autópálya felüljárója alatt) kopórétegének felmarását végezték el a szakemberek.

A körforgalom kopórétegének visszaépítése várhatóan 2017. október 14-én, szombaton fog megtörténni, mely során számítani kell a csomópont Felsőzsolca felé vezető ágának teljes lezárására.

A települést a 3-as számú főút és a 37-es számú főút csomópontjában lévő körforgalmon keresztül tudják majd az autósok megközelíteni. A 3-as számú főút forgalma mindkét irányban biztosított lesz, azonban útszűkítésre kell számítani.

  • 2017. október 11-én, szerdán 10 órától 16 óráig forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek, a 3-as számú főút és a 37-es számú főút csomópontjában. A körforgalom Szikszó felőli behajtó ágának burkolatjavítási munkálatait fogják végezni a szakemberek.

A 3-as számú főúton, Szikszó felől érkezők Arnóton keresztül tudnak majd behajtani a csomópontba. A körforgalomból történő kihajtás Szikszó irányába biztosított lesz. A forgalmat jelzőőrök segítik majd.


A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.

A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról a nap 24 órájában a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon tájékozódhat.


(Forrás: kozut.hu)


MKFE kommunikáció