Ma Csongor napja van.

Egyeztetés a XVIII. kerülettel buszos ügyekben is

Tájékoztatjuk Tisztelt Autóbuszos Személyszállító Tagjainkat, hogy az elmúlt évek hagyományainak megfelelően 2018. július 04-én ismét megrendezésre került a Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata partnertalálkozó, amelyre az Egyesület is meghívást kapott. A Személyszállítási Tanácsot Pencz Zoltán a tanács elnöke képviselte. A rendezvényen részt vett Strang Tamás a BKK Innovációs szakértője.


Pencz Zoltán a következő kérdéseket, javaslatokat fogalmazta meg a szakértőknek:

  • A Ferihegyi gyorsforgalmi úton található a magasságkorlátozás veszélyére kiemelten felhívta a jelen lévők figyelmét. Jelezte, hogy mielőbb szükséges lenne eltávolítani, amelyik oldalon indokolatlan, valamint nem ilyen veszélyes előjelző módszert kellene alkalmazni. Arra kívánt ezzel rámutatni, hogy azért mert valaki megszegte a szabályt nem szabad veszélybe sodorni.
  • Ismét felhívta a jelenlévők figyelmét, hogy indokolt lenne Budapesten legalább négyféle idejű, valamint éjszakai parkolási rendszert bevezetni. Elmondta, hogy legalább ugyanilyen fontos a védett városnéző útvonal kialakítása.

Molnár Zoltán tanácstitkár, 2018. 07. 12.

MKFE kommunikáció

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.