Ma Gedeon, Johanna napja van.

Magyar Turisztikai Ügynökség „Kiemelt Partner” pályázat - turisztikai vállalkozóknak

Tájékoztatjuk Tisztelt Autóbuszos Személyszállító Tagjainkat, hogy a Magyar Turisztikai Ügynökség Kiemelt Partner pályázatot hirdet hazai turisztikai vállalkozóknak. További részleteket, és a pályázat benyújtásához szükséges – előzetesen kitöltendő – kérdőívet  IDE kattintva érheti el. A pályázatbenyújtás határideje: 2018. augusztus 3., 14:00 óra.


A Minősített Partner kvalifikációra a Magyar Turisztikai Szövetség által, a hazai turisztikai szervezetek képviselőiből álló szakmai grémium javasol, amelyet előterjeszt a Magyar Turisztikai Ügynökség felé. A Partner akkor válik Kiemelt Partnerré, ha a szakmai grémium által való előterjesztést a Magyar Turisztikai Ügynökség elfogadja. A Kiemelt Partner az újabb minősítési időszak kezdetéig használhatja az MTÜ Kiemelt Partner illetve HTA Qualified Partner elnevezést és logot.

Együttműködő partnerek lehetnek olyan gazdasági társaságok vagy vállalkozások, amelyek a Magyarországra való beutaztatás vonatkozásában aktívak. Ezek a következők:

  • turisztikai egyesületek
  • turisztikai marketing szervezetek
  • regionális turisztikai szervezetek
  • regionális és társintézmények
  • szállító: utazásszervezők, Magyarországon kívül, akik a piacra dolgoznak, és Magyarországon belül, légitársaságok, vasúttársaságok, turista szállások, autóbusz társaságok, hajós társaságok, autókölcsönző cégek, kongresszus szervezői szállítók, start-up cégek.

Amennyiben pályázni szeretne, az alábbi linkre kattintással tudja megkezdeni az online kérdőív kitöltését. A kérdőív minden pontját szükséges kitölteni, a rendszer minden kérdésre választ vár, a pályázó csak akkor léphet tovább a a következő menüpontra, ha az aktuális menüben minden kérdésre választ adott. Amennyiben olyan adatra kérdez rá a rendszer, amely a pályázó esetében nem értelmezhető, úgy – ha számadatról van szó –, akkor 0-t (nullát), ha pedig szöveges adatról – például arról, hogy rendelkezik-e LinkedIn oldallal –, akkor azt írja be, hogy „nem rendelkezem”.

A kérdőív kitöltése után a dokumentum automatikusan továbbításra kerül a Magyar Turisztikai Ügynökség rendszerébe, amelyről a rendszer automatikus válaszüzenetet generál.

Az Üzleti Státusz Riport kitöltésénél Az MTÜ 2016-ra 2017-re és 2018-ra is kér statisztikai adatokat. Az innen letölthető guideline mutatja azokat az adatokat amelyeket a TOP3  és a potenciális TOP 3 küldőpiac vonatkozásában bekér az MTÜ.

A Pályázatokat a Magyar Turisztikai Szövetség által meghívott szakmai grémium bírálja el, amelynek tagjai a: Magyar Fürdőszövetség, MABEUSZ, MARESZ, MSZÉSZ, MTÜ, MUISZ, Pannon Gasztronómiai Akadémia és a SKAL kijelölt döntéshozói 1-1 szavazattal. Az általuk „Kiemelt Partner” státuszra való jelölés akkor válik véglegessé, ha azt a Magyar Turisztikai Ügynökség menedzsmentje is elfogadja.

A pályázati felület 2018. augusztus 3-ig (péntek) 14:00 óráig lesz elérhető, ezt követően a Magyar Turisztikai Ügynökség nem fogad be pályázatokat. Újabb pályázati időszakra 2019. első negyedévében várható.


MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.