Ma Konrád, Tivadar napja van.

Belföldes Munkacsoport: továbbra is várjuk tagjaink jelentkezését

A Belföldes Munkacsoport megkezdi szakmai munkáját, melyben a belföldi fuvarozást végző vállalkozások ügyei, problémái lesznek fókuszban. A Belföldes Munkacsoport vezetője, Gégény Tamás várja azon MKFE-tagvállalkozók jelentkezését, akik csatlakoznának a munkához, és megosztanák saját szakterületük sajátosságait, javaslataikkal pedig támogatnák az MKFE érdekképviseleti munkáját.


Az Árufuvarozási Tanács Gégény Tamást, az Árufuvarozási Tanács tagját bízta meg a Belföldes Munkacsoport megszervezésével, vezetésével. Belföldi fuvarozással elsősorban kis- és családi vállalkozások foglalkoznak ma hazánkban, egészen speciális területeket fednek le a tevékenységükkel, ezért indokolt az őket érintő ügyekkel, problémákkal külön bizottságban foglalkozni.

Várjuk azon MKFE-tagok jelentkezését, akik szívesen bekapcsolódnának a Belföldes Munkacsoport munkájába, jelezzék szándékukat Gégény Tamásnál a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., valamint az MKFE Árufuvarozási Tanács titkáránál, Illés Ferencnél az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

MKFE Kommunikáció

 


Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.