MOL Green kártya

Általános

Egyesületünk a nehezebb helyzetben lévő, gyengébb bonitású vállalkozások számára is - a kereskedelmi gázolaj adó-visszaigénylés elérhetősége mellett - exkluzív engedményt kínál. A MOL-MKFE Green Kártya egy előre feltölthető üzemanyagkártya. A kártya használója Magyarország legnagyobb töltőállomás hálózatában, készpénz használata nélkül juthat üzemanyaghoz, töltőállomási szolgáltatásokhoz és shop termékekhez, ugyanúgy, mint a Gold kártya tulajdonosok.

Kik vehetik igénybe?

Az ajánlattal azok az egyéni vállalkozók és társas vállalkozások élhetnek, melyek az MKFE teljes jogú vagy teljes tagdíjas pártoló tagjai.

Előnyei

  • Havi összesítő
  • Díjmentes kártyahasználat éves és tranzakciós díj nélkül
  • Ingyenes kártyatiltás és új kártyaigénylés
  • Igényeknek megfelelő több kártyatípus
  • Egyéni limit beállítási lehetőségek: napi-, heti-, havi- negyedéves vagy éves limit
  • Egy partnerhez több kártya is igényelhető
  • Az MKFE vevőcsoportjával növekvő kedvezményeket érhet el.

Hol használható?
A rendszerhez csatlakozó vállalkozások az összes magyarországi MOL töltőállomáson használhatják a kártyát, valamint saját választás szerint 10 törzskúton a MOL töltőállomás totemoszlopán látható kútárból bruttó 6 Ft kedvezményt kapnak.


A kártyát a töltőállomásokon bankkártyás befizetéssel töltheti fel, ezt követően a kártya azonnal használható.Banki átutalást is választhat. Ebben az esetben a banki tranzakció gyorsaságától függően néhány nap elteltével válik a kártya használhatóvá.

 

Jelentkezés

MKFE Tagoknak

Benyújtandó iratok:


TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKNAK
EGYÉNI VÁLLALKOZÁSOKNAK
adatlap adatlap
megállapodás megállapodás


Az egyedi szerződések megkötése kizárólag az MKFE ajánlásával történik. 

További tájékoztatás a MOL-kedvezménnyel kapcsolatban: 

Polgár Zsolt
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
(1) 252 0688/ 259.

Jelenleg nem MKFE tagok

Kedves Leendő Tagunk!

Ha Ön még nem tagja az egyesületünknek, azonban élni kíván ajánlatunkkal, mindenekelőtt tagfelvételi eljárásban kell részt vennie. Fontos tudnia, hogy a tagsági viszony létesítése nem puszta internetes regisztráció, hanem jogviszony kialakítása, mely után Ön az egyesületünk által tömörített fuvarozók nagycsaládjához fog tartozni, és élvezheti a szervezetünk által nyújtott egyéb előnyöket és szolgáltatásokat is. 

Ha mindezek ismeretében úgy dönt, hogy szeretné megismerni a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületét, és tagunkká kíván válni, örömmel látjuk!