Palkovics László miniszter veszi át az MKFE Versenyképesség 2.0 csomagját Szabó György elnöktől

2018. október 16. kedd, 16:51

Elfogadta a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete elnökének meghívását, és november 20-án személyes találkozó keretében veszi át az egyesület versenyképesség javító intézkedési terv-javaslatát Palkovics László miniszter úr. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium részéről a találkozón részt vesz Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár is.

Szabó György elnök az MKFE versenyképesség javító intézkedési tervében leírt ügyek súlyára tekintettel kiemelten fontosnak tartotta, hogy a Versenyképesség 2.0 csomag beterjesztése a kormányzat felé a szakpolitika legmagasabb szintjén történjen meg, ezért kérte fel Palkovics László miniszter urat a személyes találkozóra, amelyre a mai napon írásban is visszajelzettek szerint november 20-án kerülhet sor az MKFE budapesti székházában.

Az MKFE elnöke megköszönte Palkovics Lászlónak a nyitottságát, és egyben kifejezte abbéli reményét, hogy ez a találkozó újabb fejezetet nyithat az közúti fuvarozói ágazat érdekeinek hatékonyabb érvényesítése érdekében 2015-ben megkezdett közös munkában, és az eddigieknél is szorosabb, stratégiai együttműködésre lesz mód az MKFE és az ITM között.

 
Az MKFE Versenyképességet javító és piacvédelmi csomagjavaslatának összefoglalóját   INNEN töltheti le.

MKFE kommunikáció