Ma Emma napja van.

Az osztrák Fluckinger Transport fuvarozókat keres

Tekintélyes múltú, ausztriai székhelyű szállítmányozó vállalatunk — növekvő igényeink kielégítése érdekében — szorosabb együttműködést keres megbízható alvállalkozókkal.


Nemzetközi színtéren működő szállítmányozó-logisztikai vállalat vagyunk. Székhelyünk Tirolban található, és Svédországban is van telephelyünk. Vállalatunk bővítéséhez olyan partnereket keresünk, akik velünk együtt szívesen közreműködnének különféle rakományok célbajuttatásában.


Cégünk fő tevékenysége nyugat-európai viszonylatú árufuvarozás.
Megbízásaink legnagyobb részben Ausztriából, Franciaországból, Olaszországból és a Benelux-államokból induló és oda érkező fuvarokból állnak.


felrakóhelyek: változóak, a fentiek szerint
lerakóhelyek: változóak, a fentiek szerint
rakomány: kereskedelmi áru
tömege fuvaronként: 15-24 tonna
szükséges járművek száma: 1 – 30
szükséges járműfelépítmény: elsősorban mega-trailer ill. tautliner


A jelentkezővel szemben támasztott egyéb elvárások: saját pótkocsival rendelkezik (tautliner vagy mega-trailer), alternatívaként saját vontatója van. Ezeken felül alapkövetelményként szükséges legalább 5 hólánc, 8 feszítőracsni és 8 heveder. Számos, általunk kiszolgált országban november 1. és április 15. között kötelező a téli gumiabroncs használata. Legalább 250.000 euró fedezetű CMR-biztosításra és közösségi engedélyre van szükség.


KAPCSOLAT:

cég: Fluckinger Transport
kapcsolattartó: Andrè Csaba
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon: +43 5224 53533-7225
mobil: +43 6641332561
honlap: www.fluckinger.com


Egyesületünk közzéteszi a hirdetést, azonban annak tartalmáért nem vállal felelősséget!

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.