MKFE Tisztújítás 2018. – küldje el jelöltjei névsorát a Jelölő és Mandátumvizsgáló Bizottságnak!

2018. március 06. kedd, 14:17

Tisztelt Tagunk! Az MKFE 2018. május 12-én tartja Tisztújító Küldöttgyűlését, amelyen az Egyesület következő négyéves ciklusának tisztségviselőit választják meg a küldöttek. A tisztújításon azok az egyesületi tagok vehetnek részt jelöltként, akiket a Jelölő és Mandátumvizsgáló Bizottság a törvényi és Alapszabályban rögzített feltételek vizsgálata és megléte után a szavazóívekre felvisz. A jelöltállítás jogával minden teljes jogú MKFE tagvállalkozás élhet!

A Jelölő és Mandátumvizsgáló Bizottság felkér minden MKFE Tagot, hogy a javaslataival kitöltött jelölőíveket – amelyet postai úton az Egyesület megküldött minden jelölésre jogosult MKFE tagvállalkozás részére – 2018. március 15-ig szíveskedjen visszaküldeni a testületnek, annak érdekében, hogy a bizottság a javasolt személyek mindegyikét ellenőrizhesse, és szükség esetén – pontosítás, hiánypótlás, stb – miatt felvehesse a kapcsolatot az egyes jelöltekkel.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a 2018. május 12-i Tisztújító Küldöttgyűlésen kizárólag a Jelölő és Mandátumvizsgáló Bizottság által ellenőrzött, érvényesített mandátummal rendelkező, az előírt dokumentumokat és nyilatkozatokat írásban benyújtott jelölt vehet részt. Fenti kritériumok hiányában a Jelölő és Mandátumvizsgáló Bizottság a jelölt felvételét a szavazóívre elutasítja!

 

A jelölőívek visszaküldhetők az alábbi elérhetőségekre:


Fax:
+36 (1) 363 5226

Posta: 1576 Bp. Pf. 109.

A jelölőívek beérkezési határideje: 2018. március 15.

A 2018-as tisztújítás jelölőíve INNEN LETÖLTHETŐ

További információk az MKFE Tisztújító Küldöttgyűléséről: ITT>>


MKFE Kommunikáció