Ma Hajnalka napja van.

Kamion Európa-bajnokság ezen a hétvégén!

Június 16-17-én kerül sor a 2018-as Kamion Európa-bajnokságra Mogyoródon, a Hungaroringen. A szervezők számos újdonsággal várják az érdeklődőket, többek között a European Street Freestyle Cup is zajlik ezen a két napon, de ezen kívül számos program várja a család minden tagját.


A FIA Kamion Európa-bajnokság egy olyan izgalmas fesztivál, ahol bárki hódolhat autó- és motorsport szenvedélyének, találkozhat a versenyzőkkel és járműveikkel, a gyerekeket pedig egy hatalmas élménypark várja.

A Kamionfesztivál fő attrakciója a nemzetközi versenysorozat hazai futama, amelyen a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbi is indul. A Kamionkorzó keretében bárki tehet egy kört saját járgányával a Hungaroringen.




Idén mutatkozik be egy új, Magyarországról induló, európai versenysorozat is. A European Street Freestyle Cup első állomása a Hungaroringen, a Kamion EB-n lesz. A sportág nagy teljesítményű motorokkal végrehajtott látványos, akrobatikus gyakorlatokra épül, melyekkel sem az utcai motorozásban, sem más motorsportokban nem találkozhatunk. 12 ország legjobb motorosai hazánkban mérik össze elsőként a tudásukat.

További információk és jegyárak: www.kamionfesztival.hu

14 éves kor alatt ingyenes, csak regisztrálni kell a bejáratnál!

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.