Új bankkártyás fizetési rendszert vezetett be a NÚSZ

2018. szeptember 06. csütörtök, 14:03

Új szolgáltatásokat biztosító bankkártyás fizetési rendszert vezetett be online értékesítési felületén a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. A társaság és az OTP Mobil Kft. együttműködésének köszönhetően az úthasználók augusztus közepétől a SimplePay online fizetési platform segítségével vehetik meg e-matricájukat és tölthetik fel e-útdíj egyenlegüket.

A NÚSZ Zrt. 2012-ben indította el saját online értékesítési felületét (https://ematrica.nemzetiutdij.hu/), ahol az autósok gyorsan, egyszerűen és kezelési költség nélkül vásárolhatják meg e-matricájukat, illetve vehetnek igénybe ehhez kapcsolódóan különböző szolgáltatásokat. A tehergépjárművekre érvényes e-útdíj rendszerben a fuvarozók online is megvásárolhatják a viszonylati jegyeket és feltölthetik az egyenlegüket (https://www.hu-go.hu/).

Az új online fizetési megoldás több minőségnövelő szolgáltatást kínál: gyorsabb fizetési folyamatot, 24 órás ügyfélszolgálati támogatást, mobiltelefonra optimalizált és 14 nyelven elérhető felületet. További újdonság, hogy az OTP Mobil Kft. egy másodlagos bankkártyás fizetési szolgáltatót is rendelkezésre bocsát, ami a főrendszer átmeneti meghibásodása esetén aktiválódik, így a vásárlók nem tapasztalnak a fizetés során semmilyen problémát.

 

MKFE Kommunikáció