Belföldes Munkacsoport: továbbra is várjuk tagjaink jelentkezését

2018. szeptember 20. csütörtök, 16:38

A Belföldes Munkacsoport megkezdi szakmai munkáját, melyben a belföldi fuvarozást végző vállalkozások ügyei, problémái lesznek fókuszban. A Belföldes Munkacsoport vezetője, Gégény Tamás várja azon MKFE-tagvállalkozók jelentkezését, akik csatlakoznának a munkához, és megosztanák saját szakterületük sajátosságait, javaslataikkal pedig támogatnák az MKFE érdekképviseleti munkáját.


Az Árufuvarozási Tanács Gégény Tamást, az Árufuvarozási Tanács tagját bízta meg a Belföldes Munkacsoport megszervezésével, vezetésével. Belföldi fuvarozással elsősorban kis- és családi vállalkozások foglalkoznak ma hazánkban, egészen speciális területeket fednek le a tevékenységükkel, ezért indokolt az őket érintő ügyekkel, problémákkal külön bizottságban foglalkozni.

Várjuk azon MKFE-tagok jelentkezését, akik szívesen bekapcsolódnának a Belföldes Munkacsoport munkájába, jelezzék szándékukat Gégény Tamásnál a fuvarszervezes.gegenytransz@gmail.com, valamint az MKFE Árufuvarozási Tanács titkáránál, Illés Ferencnél az illes.ferenc@mkfe.hu e-mail címen.

 

MKFE Kommunikáció