Ma Hajnalka napja van.

Forgalmirend-változás Baján

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában Bács-Kiskun megyében, Baján a Szeremlei bekötőúton lévő Ferenc-csatorna hídjának elbontása után új, korszerű híd épül. A munkát összehangoltan végzi a kivitelező az Országos Vízügyi Főigazgatóság beruházásban megújuló Deák Ferenc-zsilip munkálataival. Az egyidejű felújítások miatt a forgalmi rend megváltozik a híd térségében.


2018. október 4-én, csütörtökön 12 órától a forgalom ideiglenesen épült terelőúton haladhat. A közlekedők a Muskátli utca és Szeremlei út kereszteződésében balra kanyarodva, a hídtól délre épült aszfaltozott töltésen keresztül mehetnek át a leeresztett vízszintű csatornán. A közlekedést táblákkal segítik, a váltakozó irányú forgalmat jelzőlámpa irányítja majd és 30 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben. A töltésen a tehergépjárművek 20 tonnáig közlekedhetnek.

Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a térségben zajló beruházásokhoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál a +36-1-336-2400-as telefonszámon, illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

MKFE Kommunikáció


Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.