Ma Ilona napja van.

Szakmai nap: fókuszban az ömlesztett árut fuvarozó vállalkozások

Szakmai nap a Szuro-Trade Kft. szervezésében Kelet-Magyarországon. Információ- és tapasztalatcsere az ömlesztett árus szállításról.


Tisztelt Tagjaink!

A Szuro-Trade Kft. hiánypótló szakmai fórumot és kiállítást szervez 2018. november 9-én Kótajon (Verba tanya), ahová szeretettel meghív minden – elsősorban ömlesztett áru szállításával foglalkozó – MKFE-tagvállalkozást.

Az eseményen minden olyan téma szóba kerül, amely a belföldi és nemzetközi ömlesztettáru-szállítással kapcsolatos, illetve az ezzel foglalkozó vállalkozások érdeklődésére tarthat számot: járműspecifikációk, nyomkövető rendszerek, TSM-rendszer, növekvő útdíjak.

A szakmai nap kiemelt témája a Peischl kifejezetten ömlesztett áru szállításához kifejlesztett mozgópadlós pótkocsija lesz, amelyet a Szuro-Trade Kft., a Peischl magyarországi képviselője mutat be.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részletes programot ITT találja.

Kérjük, részvételi szándékát, a résztvevők számával jelezze Volosinovszki Lászlónak: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36-30-208-2387.

MKFE-kommunikáció


Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.