Megtartotta első ülését és megválasztotta elnökét a Jelölő- és Mandátumvizsgáló Bizottság

2019. január 08. kedd, 15:37

Egyhangú döntéssel Széll Jánost választotta meg elnöknek az MKFE Jelölő- és Mandátumvizsgáló Bizottsága (JMVB) a mai ülésén, amelyen a testület egyben megkezdte a felkészülést is a február 23-i Küldöttgyűlésre.

A Bizottság az alakuló ülésen a testület elnökének megválasztása után megkezdte a munkáját, a felkészülést a február 23-i Küldöttgyűlésen esedékes választásokra, az Egyesület Árufuvarozási Tanácsa, valamint Etikai Bizottsága hiányzó tagjainak pótlására. Ennek értelmében a JMVB határozott arról, hogy a két testület három megüresedett mandátumára (Árufuvarozási Tanács tag 2 fő, Etikai Bizottság 1 fő) 2019. február 3-ig várja a jelöléseket annak érdekében, hogy a Bizottság a soron következő ülésén érdemben megkezdhesse a mandátumvizsgálatot, előkészíthesse a jelöltlistákat, és a szükséges hiánypótlások céljából felvegye a kapcsolatot a jelöltekkel.

A Jelölő- és Mandátumvizsgáló Bizottság nevében ezúton is kérjük Tisztelt Tagjainkat, hogy amennyiben még nem tették meg, minél előbb, de legkésőbb február 3-ig küldjék meg jelöltjeik neveit a jelolobizottsag2019@mkfe.hu e-mail címre. Köszönjük!

A jelöléshez szükséges dokumentumokat az alábbi linkekről tudja letölteni:

Jelölőív a 2019. február 23-i tisztségviselő választásra: ITT>>

Tisztségelfogadó nyilatkozat (jelöltek részére) (sablon): ITT>>

Munkáltatói igazolás szakmai vezetői státuszról (jelöltek részére): ITT>>

 

További információk a 2019. február 23-i Küldöttgyűlésről ITT>>

 

MKFE kommunikáció