Ma Emma napja van.

Meghívó ülés tartása nélküli döntéshozatalra - 2020. május. 23. - 2020. június 8.

Tisztelt Küldöttek! A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete Elnöksége a 20200422/4. számú határozatával a működés fenntartása és a felelős gazdálkodás biztosítása érdekében ülés tartása nélküli döntéshozatalról rendelkezett az Egyesület 2020. május 23-ra meghirdetett, de a kihirdetett veszélyhelyzet miatt személyes részvétellel nem megtartható Küldöttgyűlésének kiváltása érdekében. (Az ülés tartása nélküli döntéshozatalra a 102/2020. (IV.10.) Korm. rendeletben foglaltak szerint kerül sor.)


Az Elnökség fenti határozatával egyetemben a 2020. május 23. napjára kitűzött Országos Küldöttgyűlés tárgysorozatát is megváltoztatta, és egyben felkéri a Küldötteket, hogy vegyenek részt az ülés tartása nélküli döntéshozatalban!

Az MKFE Elnöksége elektronikus úton (e-mail) megküldte a Küldöttek részére:

  • a testület által elfogadott módosított napirendi pontokat,
  • az egyes napirendi pontokhoz tartozó beszámolókat és határozattervezeteket,
  • továbbá az ülés tartása nélküli döntéshozatal szabályaira és lebonyolítására vonatkozó tájékoztatást.

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete Elnökségének BESZÁMOLÓJA a 2019. május 25-i Országos Küldöttgyűlés óta eltelt időszak munkájáról és a 2019. évi gazdálkodásról Küldöttgyűlési beszámoló 2020. május 25. (PDF) INNEN letölthető »


Rövid összefoglaló tájékoztató az ülés tartása nélküli döntéshozatalról

Módosításra vonatkozó javaslatok megküldése:
Tisztelt Küldöttek! A megküldött napirendre vonatkozó módosítási javaslataikat 2020. április 23. 00:00 órától 2020. május 07. 24:00 óráig küldhetik meg e-mailben,
a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Beszámolókkal kapcsolatos kérdések megküldése:
Tisztelt Küldöttek! A beszámolókkal kapcsolatos kérdéseiket 2020. május 08. 00:00 órától 2020. május 17. 24:00 óráig tehetik fel e-mailben, a
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött elektronikus levélben. A feltett kérdésekről, illetve a válaszokról a Küldöttek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címről tájékoztatást kapnak.

Az ülés tartása nélküli döntéshozatal:
A megküldött beszámolókkal és dokumentumokkal kapcsolatos elektronikus úton (e-mail) történő szavazási időszakot 2020. május 23. 00:00 órakor nyitjuk meg, és 2020. június 08. 24:00 órakor zárjuk le.

A szavazás módja elektronikus: a szavazásra jogosult küldött e-mailben adja le a szavazatát oly módon, hogy a részére megküldött dokumentumot kell hiánytalanul kitöltve visszaküldenie. A szavazásra jogosult küldött szavazata akkor érvényes, ha a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldi meg a szavazatát arról az e-mailcímről, amely e-mail címe az MKFE adatbázisában szerepel. Értelemszerűen ez az az e-mail cím, amelyre Ön jelen levelet megkapta az MKFE-től. Továbbá a küldött szavazata akkor érvényes, ha abból egyértelműen megállapítható a küldött személye (név) és képviseleti jogosultsága, a szavazásra bocsátott határozattervezet megjelölése – több határozati javaslat esetén a határozattervezetek sorszáma – és az arra adott szavazat.

Szavazás eredményének közlése:
A szavazás eredményéről a szavazásra jogosult küldött legkésőbb 2020. június 15-ig e-mailben kap tájékoztatást.

 

Tisztelt Küldöttek! Aktív és támogató közreműködésükre az MKFE Elnöksége feltétlenül számít!


MKFE Kommunikáció

 


Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.