Ma Timót napja van.

Francia (Loi Macron), holland (WagwEU), dán, német, olasz és oszták képviselet


Tisztelt Tagjaink, tisztelt leendő MKFE-Tagok! Egyesületünk szolgáltatási csoportja megoldást kínál a francia Loi Macron és a holland WagwEU által előírt képviselet teljesítésére.


Francia képviselet (Loi Macron)Egyesületünk szolgáltatási csoportja folyamatosan megoldást keresett a franciaországi képviselet flexibilis megoldása érdekében a hazai fuvarozó vállalkozások számára. A franciaországi képviseletet ellátni képes vállalkozások felkutatása során gyakran találkoztunk túlzó, indokolatlanul magas költséggel járó szolgáltatókkal. Példaként említhetnénk magát a francia fuvarozói egyesületet is, amely írásos ajánlata alapján 100 euró/fő/FÉLÉV díjon vállalta volna a képviseletet.

Hírlevelünk további részében ennek töredékéért kínálunk megoldást Önnek, az MKFE stratégiai partnerének tekinthető francia vállalattal, a MOVE Expert SA-val kötött előnyös megállapodás értelmében.

A francia előírások szerinti képviseletre vonatkozó megállapodás megkötésének lépései:

1. lépés: A regisztrációhoz keresse fel a Move Expert, az MKFE francia partnerének weboldalát az alábbi linkek egyikén, attól függően, hogy az Ön vállalkozása rendelkezik-e már teljes jogú MKFE-tagsággal vagy sem.

Link az MKFE tagok részére:

https://move-expert.com/sign-in-posting/?aff=macron-mkfe-member&lang=hu#L2

Link az MKFE tagsággal nem rendelkezők részére:
https://move-expert.com/sign-in-posting/?aff=macron-mkfe-client&lang=hu#L2

A szolgáltatást az MKFE teljes jogú tagjai kedvezményesen vehetik igénybe!

2. lépés: A regisztráció elküldése után, az Ön által megadott e-mail címre kapja meg a felhasználónevet és jelszót, amely a saját, céges profiljának az eléréséhez szükséges
.

3. lépés: A saját fiókjába történő első belépéskor kap további tájékoztatást, amelynek alapján véglegesítheti a szerződését a Move Experttel.

4. lépés: Ha a fentieket elvégezte, jogosultságot szerzett arra, hogy az MKFE partnerét, a MOVE Expert SA-t szerepeltesse a gépkocsivezetőinek átadott kiküldetési formanyomtatványon.

5. lépés: A regisztráció és a szerződésmegkötés után a céges felületén keresztül tudja feltölteni a francia fuvarfeladatokban érintett gépkocsivezetők adatait. Amennyiben a gépkocsivezetők száma vagy személye a későbbiek folyamán változik, a saját profilján keresztül ezeket a változásokat is tudja jelezni.

Figyelem! 2017. január 1-től a Loi Macron előírásai szerint a gépkocsivezetők regisztrációját a francia munkaügyi minisztérium webes felületén (SIPSI) is meg kell tenni.

6. lépés: Tájékoztatjuk Tagjainkat, hogy a Move Expert internetes felületén keresztül, a szerződött vállalkozások közvetlenül szolgáltatnak adatokat a SIPSI felületére is, így nincs szükség dupla adatfeltöltésre! Ennek köszönhetően partnereink a saját profiljukon beküldött járművezetői adatok alapján válasz e-mail-ben megkapják a SIPSI-től a kiküldetési nyomtatványt, amelyet ki kell nyomtatni. Az eredeti dokumentumnak a franciaországi fuvarfeladatot teljesítő gépkocsivezetőnél kell lennie (a járműben).

Segédlet a Macron-fiók használatához »

További információk:
Minden tudnivaló a nyugati minimálbérekről »


Loi Macron – francia képviselet esetében az éves szinten rendelkezésre álló SIPSI nyomtatványok 6 hónapig érvényesek.


Bármely, a képviseletet érintő (szerződéses jogviszonyra vonatkozó vagy a bonyolítást érintő) kérdésben keresse bizalommal munkatársunkat:

Jónás Alexandra Vivien
szolgáltatási referens
telefon: 06 (1) 252 0688 /296
mobil: 06 (20) 371 5357
e-mail: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adatainak változtatása vagy azok törlése érdekében, illetve érintetti jogaival kapcsolatban kérjük, forduljon bizalommal munkatársunkhoz.
Adatkezelési tájékoztatónkat megtekintheti ügyfélszolgálatunkon.

MKFE Szolgáltató Kft.

Holland képviselet (WagwEU)Változik a minimálbér összege Hollandiában 2020. július 1-től: KATTINTSON A RÉSZLETEKÉRT! »

2020. március 1-jétől Hollandia elektronikus értesítési rendszert vezetett be azon munkaadóknak, akiknek járművezetői ideiglenesen Hollandiában vannak kiküldetésben
.

Tisztelt Tagjaink és Ügyfelünk! Az MKFE szerződéses partnere, a MOVE EXPERT 2020. március 1-től hollandiai képviselet szolgáltatást is nyújt. Amennyiben szeretné igénybe venni a holland képviseleti szolgáltatást, új szerződést kell kötnie a Move Expert-tel, és csakúgy, mint a francia képviselet esetében, éves díjat kell fizetnie a szolgáltatásért.

A holland képviseleti szolgáltatások árai a következők:

  • 75 € adó nélkül, legfeljebb 4 bejelentett járművezető esetén
  • 150 € adó nélkül, legfeljebb 10 bejelentett járművezető esetén
  • 300 € adó nélkül, legfeljebb 50 bejelentett járművezető esetén
  • 500 € adó nélkül, legfeljebb 100 bejelentett járművezető esetén
  • 600 € kivéve a kezdeti adófizetési díjat több mint 100 bejelentett sofőr számára, plusz díj 2 € sofőrönként (150 sofőrtől kezdve)

Regisztrációs folyamatok:

  • Amennyiben Ön még nem ügyfél a Move Expert-nél: regisztráció valamely link segítségével, Netherlands WagwEU szolgáltatás kiválasztásával

Link az MKFE tagok részére:
https://move-expert.com/sign-in-posting/?aff=macron-mkfe-member&lang=hu#L2

Link az MKFE tagsággal nem rendelkezők részére:
https://move-expert.com/sign-in-posting/?aff=macron-mkfe-client&lang=hu#L2

  • Amennyiben Ön már aktív Move Expert ügyfél és rendelkezik Macron szolgáltatással: Kérje fel az MKFE szolgáltatási referensét, hogy a Move Expert-tel aktiválják a WagwEU regisztrációs űrlapot, majd ugyanazokat a regisztrációs lépéseket kell elvégezni, mint a Macron szolgáltatásnál.

A már aktivált felhasználói fiókban ezt látják a saját platformjukon:


Segédlet a WagwEU-fiók használatához »


WagwEU – holland képviselet esetében az éves szinten rendelkezésre álló SIPSI nyomtatványok 12 hónapig, azaz 1 évig érvényesek.


Bármely, a képviseletet érintő (szerződéses jogviszonyra vonatkozó, vagy a bonyolítást érintő) kérdésben keresse bizalommal munkatársunkat:

Jónás Alexandra Vivien
szolgáltatási referens
telefon: 06 (1) 252 0688 /296
mobil: 06 (20) 371 5357
e-mail: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


További hasznos információk a munkavállalók bejelentéséről és az MKFE holland képviselet szolgáltatásáról ITT»MKFE Szolgáltató Kft.


Dán képviselet DÁNIA — kabotázs vagy kombinált fuvarozás minimálbére (2021. január 1.)

Dániában 2021. január 1-jétől kabotázs fuvarfeladatnál vagy kombinált fuvarozás közúton végzett szakaszára minimálbért kell alkalmazni. Fontos, hogy a változás az árufuvarozáson kívül az autóbuszos személyszállítást is érinti.

Minimálbér:

Áruszállítóknál fő szabály szerint kabotázsnál és kombinált fuvarozásnál a gépkocsivezető minimális óradíjának 164,96 DKK vagy 22,15 EUR összegnek kell lennie.

Személyszállításban az autóbuszvezetők legalacsonyabb alkalmazható óradíja 163,92 DKK vagy 22,01 EUR.

A minimálbér-összegeket évente felülvizsgálják és felülírhatják. Az éppen irányadó óradíjak a Dán Közlekedési Hatóság honlapján jelennek meg (www.fstyr.dk).


Az áruszállítás és -fuvarozás nyilvántartása

Minden szállítási vagy fuvarozási művelet megkezdése előtt a vállalkozás feladata, hogy azt a dán hatóságnak (Foreign Transport Driving in Denmark; (UTIK) lejelentse, és az online felületen keresztül a részletes adatokat is közölje. Ellenőrzésnél a dokumentációt be kell mutatni a dán rendőrségnek vagy a közlekedési hatóság ellenőreinek.


Ellenőrzés

A hatóságok 2021. január 1-jétől megvizsgálják, hogy a vállalkozások betartják-e a nyilvántartásba vételi kötelezettséget, és alkalmazottainak fizetik-e a minimális óradíjat. A közlekedési hatóság és a rendőrség a fentiekre erőteljesen fókuszál minden közúti ellenőrzésnél. A közlekedési hatóság ezenfelül adminisztratív ellenőrzést is végezhet a szállító vagy fuvarozó vállalkozásoknál annak feltérképezésére, hogy azok megfizetik-e gépkocsivezetőiknek az előírt legalacsonyabb óradíjat.


Az ALL COUNTRIES szolgáltatás mellé most ajándékba kapja a dán képviseletet:

• egy szerződés a 6 országra
• kedvezőbb éves díj az év folyamán tett bejelentések alapján
• kiküldetési igazolások egyszerűen és gyorsan

*Az akció 2021. március 1-ig érvényes.


Bármely, a képviseletet érintő (szerződéses jogviszonyra vonatkozó, vagy a bonyolítást érintő) kérdésben keresse bizalommal munkatársunkat:

Jónás Alexandra Vivien
szolgáltatási referens
telefon: 06 (1) 252 0688 /296
mobil: 06 (20) 371 5357
e-mail: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

All CountriesA Move Expert legújabb szolgáltatása lehetőséget nyújt egy komplex szerződés aktiválásához, amely lehetővé teszi számukra, hogy 1 éves díjat fizessenek az év során bejelentett járművezetők összlétszáma alapján, ezáltal kiküldetési igazolást szerezzenek az öt ország bármelyikéből: Franciaország, Ausztria, Németország, Olaszország és Hollandia.


• Egyedi és vonzó éves díjak*: FIEZESSEN 2 ORSZÁG SZOLGÁLTATÁSÁÉRT, ÉS KAPJA MEG MIND AZ 5 ORSZÁG SZOLGÁLTATÁSÁT

• Egyedi regisztráció

• Sokkal rugalmasabb, ügyfélszolgálatunkhoz igazodó szolgáltatás

• Elérhető új és már meglévő ügyfelek számára


Az All Countries szolgáltatás ára a következő:

• 1-10 bejelentett járművezető esetén 300 €
• 11-50 bejelentett járművezető esetén 600 €
• 51-100 bejelentett járművezető esetén 900 €
• 101-10.000 bejelentett járművezető esetén 2.000 €


Regisztrációs folyamatok:

Ha Ön még nem ügyfél a Move Expert-nél: regisztráció valamely link segítségével, ALL COUNTRIES szolgáltatás kiválasztásával

Link MKFE-tagoknak:
https://move-expert.com/sign-in-posting/?aff=macron-mkfe-member&lang=hu#L2

Link MKFE tagsággal nem rendelkezőknek:
https://move-expert.com/sign-in-posting/?aff=macron-mkfe-client&lang=hu#L2


Ha Ön már aktív Move Expert ügyfél, és használja bármely Move Expert-szolgáltatást, kérje fel az MKFE szolgáltatási referensét, hogy a Move Expert-tel aktiválják az ALL COUNTRIES szolgáltatást, majd a végezze el a szokásos regisztrációs lépéseket!


Az ALL COUNTRIES szolgáltatás mellé most ajándékba kapja a dán képviseletet:

• egy szerződés a 6 országra
• kedvezőbb éves díj az év folyamán tett bejelentések alapján
• kiküldetési igazolások egyszerűen és gyorsan

*Az akció 2021. március 1-ig érvényes.


Bármely, a képviseletet érintő (szerződéses jogviszonyra vonatkozó, vagy a bonyolítást érintő) kérdésben keresse bizalommal munkatársunkat:

Jónás Alexandra Vivien
szolgáltatási referens
telefon: 06 (1) 252 0688 /296
mobil: 06 (20) 371 5357
e-mail: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.