Ma Bánk, József napja van.

Adatvédelmi elvek

Az MKFE honlapján megjelenő valamennyi információ használata a következő feltételek automatikus és visszavonhatatlan elfogadását jelenti:

A közönség számára nyitott oldalakon megjelenő információkat bárki, a csak a tagok részére nyitott oldalakon megjelenő információkat csak a tagok használhatják, nyomtathatják ki, illetve másolhatják le.

A tagok részére kiadott felhasználói azonosítót és jelszót a zárt oldalak megtekintéséhez kizárólag a tagok jogosultak használni, annak átadása más személy részére tilos. Ezek illetéktelen személy részére való átadása az átadott azonosító letiltását vonja maga után.

Az MKFE  bármikor jogosult a honlapon közzétett információkat módosítani, bővíteni, vagy szűkíteni, előzetes felhívás nélkül.

A honlapon megjelelő információk csak az MKFE  előzetes írásbeli hozzájárulásával és a forrás feltüntetésével  adhatók tovább harmadik személyeknek, bármilyen felhasználás céljából.

A honlapon megjelenő információkat az MKFE különböző belföldi és külföldi forrásokból gyűjti össze, a lehető legnagyobb odafigyeléssel, azonban az ennek ellenére esetleg előforduló hibákért, hiányosságokért felelősséget nem vállal. A felhasználók az információkat csak saját felelősségükre használhatják, ezért célszerű azokat minden alkalommal ellenőrizni.

Ebből következően a felhasználók tudomásul veszik, hogy sem az MKFE, sem az információkat szolgáltató partnerei nem tartoznak felelősséggel a honlapon található információk tartalmáért, a hirdetésekért, a rendszer esetleges technikai hiányosságaiért, illetve a honlap használatát követően a felhasználó számítógépének esetleges károsodásáért, vagy vírusfertőződéséért.

Az MKFE honlapjáról megnyitható linkek elérhetősége és tartalma teljes mértékben kívül esik az MKFE ellenőrzési lehetőségein ezért ezzel kapcsolatban az MKFE semmilyen felelősséget nem vállal.

Az MKFE honlapján megjelenő valamennyi információ, illusztráció, statisztika, logo, márkajelzés, stb. szerzői  jogi védelem  alatt áll, jogosulatlan felhasználása  esetén az MKFE jogi eljárást indíthat és kártérítési igénnyel élhet.
Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.