MOL Gold kártya

2015: Augusztustól még több kedvezmény!Az MKFE és a MOL Nyrt 2015 augusztus 01 hatállyal új, a tagok részére lényegesen magasabb kedvezményeket biztosító szerződésmódosítást léptetett hatályba. Önnek nincs teendője, a kedvezmény 2015. augusztus 1-től automatikusan jár, minden MOL-MKFE kártyával rendelkező tagunknak.


Engedmény mértéke, kulcsszavas bejelentkezést követően megtekinthető itt.

Általános


Mi a megállapodás lényege?

A MOL Nyrt. és a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete között 2008-ban együttműködési megállapodás született, melynek értelmében a MOL által kibocsátott üzemanyagkártyával a rendszerhez csatlakozó vállalkozások egységesen kedvező diesel üzemanyaghoz juthatnak a MOL hazai valamint külföldi töltőállomásain.

Ha Ön is szeretné csökkentetni költségeit, csatlakozzon ahhoz a több, mint 1000 vállalkozóhoz, akik már élvezik a kártya által biztosított kedvezményeket.

     A KÁRTYA ELŐNYEI:

  • kedvezőbb ár garanciája
  • legnagyobb magyarországi töltőállomás hálózat és külföldi elfogadás, kamionbarát szolgáltatásokkal
  • halasztott fizetési lehetőség
  • ingyenes online kártyaügyintézés a Virtuális Kártya Központ segítségével
  • elektronikus számla
  • kényelmi szolgáltatások (kamionmentés, biztosítás, útdíj fizetés)
  • egyedi beállítási lehetőségek
  • kereskedelmi gázolaj jövedéki adójának visszaigénylése rendszámra szóló kártya esetén

 

A pénzügyi elszámolás módja

A MOL és az MKFE-tag egyedi fizetési megállapodással áll szerződéses kapcsolatban. A MOL minden belépett tag nevére kiállítja, és címére megküldi a számláját, melyet a tagok önállóan rendeznek. A tankolások kiegyenlítésére a MOL halasztott fizetést biztosít minden belépő tagnak, aki megfelel a hitelképességi vizsgálatának.  


Magyarországi kedvezményrendszer és törzskutak

A kártyahasználók Magyarországon több, mint 360 töltőállomáson tankolhatnak kedvezményesen, sőt 8+1 választott üzemanyagtöltő állomáson törzskúti kedvezményt, további töltőállomáson extra törzskúti kedvezményt érvényesíthetnek.


Engedmény mértéke, kulcsszavas bejelentkezést követően megtekinthető itt.

Törzskutak listája megtekinthető itt.

Prémium törzskutak listája megtekinthető itt.

Határon túli kedvezményrendszer

Az MKFE vevőcsoport tagjai, a MOL Csoport szlovéniai (MOL Slovenia) és csehországi  (PapOil és Slovant) töltőállomás-hálózatában továbbá Ausztriában a (Masterdiesel) a Gold Kártyával vásárolt üzemanyag mennyiségek után, Ausztriában és Csehországban az adott országban érvényes kártyás listaárból, míg Szlovéniában az adott kút töltőállomási árából engedményre jogosultak.

Engedmény mértéke, kulcsszavas bejelentkezést követően megtekinthető itt.

Hol használható?


A kedvezmények a MOL valamennyi (több mint 360) magyarországi töltőállomásán, illetve 13+1 törzskúton igénybe vehetők, így költséget és időt kímélve nem kell keresgélni a főútvonalaktól távolabb eső, olcsóbb kutakat.

A kedvezmény nem vonatkozik a vállalkozás telephelyén, belső használatra létesített töltőállomásokra.

A kártyák a tagok nevére vagy járműveik rendszámára szólnak.

Lehetőség van névre szóló kártya, illetve ún. garázskártya igénylésére is, mely a PIN kód ismeretében korlátozás nélkül használható. Havi, heti és napi forgalomra limitálható felhasználású kártya is kérhető. Ezentúl kártyánként személyre szabható a termékek és szolgáltatások köre (üzemanyagra, szolgáltatásokra, kenőanyagokra, autóápolásra és shop termékekre vonatkozóan).

Az Arany kártyák tehát PIN kóddal kerülnek a vállalkozáshoz és on-line működésűek, elvesztésük esetén a bejelentést követően 1 órán belül tilthatóak. A MOL-nál az ügyintézés is online történik. Virtuális Kártya Központjuk (https://vkk.mol.hu) internetes felületét ingyenesen használhatják a csatlakozók, melyen keresztül — regisztrálás után —rugalmasan intézhetik üzemanyagkártyás ügyeiket (pl. limit módosítás, aktuális üzemanyagárak figyelése, kártyarendelés és tiltás, forgalom-lekérés, számlakövetés stb.).

A fuvarozó külföldön is használhatja a kártyáját: Szlovákiában a Slovnaft, Romániában, Szlovéniában és Szerbiában a MOL, valamint Horvátországban az INA hálózatában összesen több mint 1.100 töltőállomáson tankolhat vele (kutak). Külföldön azonban kedvezményt nem tud igénybe venni, az elszámolás az aktuális töltőállomási áron történik.

Kik vehetik igénybe?

Az ajánlattal azok az egyéni vállalkozók és társas vállalkozások élhetnek, melyek tevékenysége a közúti közlekedési szolgáltatás (árufuvarozás, személyszállítás), és amelyek az MKFE teljes jogú vagy teljes tagdíjas pártoló tagjai.

A kisvállalkozók is jól járnak

A vállalkozás mérete, a járművek darabszáma, a vásárolt üzemanyag mennyisége nem jelent megkülönböztetést. A csatlakozás kölcsönösen előnyös minden belépő számára, mivel a tagok az adott havi vásárlásaik során egységesen jogosultak a MOL-kedvezményre, azaz együttesen erősítik a piaci pozíciójukat. A kialakított rendszerben a kedvezmény mértéke nem különbözik a néhány járművel rendelkező ill. a komoly flottát üzemeltető vállalkozások esetén.

A MOL az összes vele szerződött MKFE tag együttes üzemanyag-fogyasztását veszi figyelembe, így minden egyesületi tag egyformán — az egyedi felhasználási mennyiségektől függetlenül — jogosult a belépő tagok összfelhasználása által meghatározott árengedményre.

Jelentkezés

Az Ön vállalkozásának akkor van lehetősége a szerződéskötésre, ha az egyesületünk teljes jogú vagy teljes tagdíjas pártoló tagja (nem csökkentett tagdíjas pártoló tag), s az egyesületünk ill. a kapcsolt vállalkozásai felé hosszú ideje lejárt kötelezettségei nincsenek.

MKFE Tagoknak

Benyújtandó iratok:


TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKNAK
EGYÉNI VÁLLALKOZÁSOKNAK
adatlap adatlap
megállapodás hitelképesség vizsgálatához szükséges nyilatkozat
  megállapodás

Az egyedi szerződések megkötése kizárólag az MKFE ajánlásával történik.

A MOL az ajánlás beérkezése után egyedileg vizsgálja a felhasználók hitelképességét*. Az üzemanyag-kártya elkészültét követően a vállalkozás megkapja a PIN-kódot is, ezután nyílik lehetőség a tankolásra.

További tájékoztatás a MOL-kedvezménnyel kapcsolatban: 

Olasz Kitti
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 1 252 0688/259


* A halasztott fizetést a MOL (amennyiben indokolt) egyedileg meghatározott biztosíték nyújtásától teheti függővé

Jelenleg nem MKFE tagok

Kedves Leendő Tagunk!

Ha Ön még nem tagja az egyesületünknek, azonban élni kíván ajánlatunkkal, mindenekelőtt tagfelvételi eljárásban kell részt vennie. Fontos tudnia, hogy a tagsági viszony létesítése nem puszta internetes regisztráció, hanem jogviszony kialakítása, mely után Ön az egyesületünk által tömörített fuvarozók nagycsaládjához fog tartozni, és élvezheti a szervezetünk által nyújtott egyéb előnyöket és szolgáltatásokat is.

Ha mindezek ismeretében úgy dönt, hogy szeretné megismerni a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületét, és tagunkká kíván válni, örömmel látjuk!