Ma Konrád, Tivadar napja van.

Forgalomkorlátozás és terelés az M31-es és M7-es autópályákon

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint az M31-es autópályán a 2017. június 19-től várhatóan július 20-ig, az M7-es autópályán pedig (Polgárdi térségében) június 19. és 21. között kell forgalomkorlátozásra számítani.


A Magyar Közút tájékoztatása szerint az M31-es autópályán 2017. június 19-től várhatóan július 20-ig a Gödöllő felé tartó oldalon, az 5-ös és 8-as kilométerszelvények között lesz teljes útzár. A munkálatok befejezéséig a forgalmat a szembejövő oldalra terelik, és egyben 80 km/órás sebességkorlátozást vezetnek be. A járművek az érintett szakaszon az M3-as autópálya felé egy, az M0-s autóút felé – az emelkedős szakasz miatt – két sávon (a külső és a leálló sávon) közlekedhetnek.

Az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán, Polgárdi térségében, a 82-es kilométerszelvénynél tengelysúlymérő-állomás építési munkákat végeznek 2017. június 19-21. között. A munkák ideje alatt előbb a belső majd a külső és leálló sávokat zárják le a forgalom előtt. A sávelfogyás miatt 100 km/h és 80 km/h sebességkorlátozás, valamint előzési tilalom lesz érvényben, és kisebb torlódásokra lehet számítaniuk az arra közlekedőknek.

A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon.

 

MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.