Ma Paszkál napja van.

Záhonyi határ: számítunk tagjaink közreműködésére!

A múlt heti ungvári találkozón Egyesületünk megbeszélést folytatott az ukrajnai fuvarozói érdekképviselettel (ASMAP UA). A határon tapasztalt torlódások mellett az MKFE aggályát fejezte ki az ukrán oldali kamionterminál működésének egyes elemeivel kapcsolatban – többek között az eltérően alkalmazott terminálhasználati díj miatt is.

Az ukrán társegyesület jelezte, hogy máris dolgoznak a kamionterminált övező, a jogkövető fuvarozókat hátránnyal sújtó helyzetek megszüntetése érdekében. A hatékony érdekérvényesítés céljából azonban az ASMAP UA kéri Egyesületünket és a magyar fuvarozókat, hogy kiállított bizonylatok/számlák másolatának megküldésével segítsük a terminál üzemeltetőjével folytatott tárgyalásaikat.

Kérjük tagjainkat, hogy akinek van a csopi kamionterminálon kiállított bizonylata, számlája, azt szíveskedjen megküldeni Egyesületünk munkatársai, Tóth István (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) és Illés Ferenc (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) részére.

Köszönjük a segítségüket!

MKFE kommunikáció

© 2019 MKFE all rights reserved.
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.