Az MKFE a magyarországi székhelyű közúti közlekedési szolgáltatók szakmai érdekképviselete, mely tömöríti a hazai személy és áruszállításban érdekelt vállakozásokat.

Legyen Ön is az Egyesület tagja és használja a tagság nyújtotta előnyöket!
Csatlakozzon hozzánk a Facebookon
Egyedülálló üzleti kedvezmények
Ágazatra szabott szolgáltatások
Szakmai érdekképviselet
Partnerkapcsolatok fejlesztése
Komplex szakmai tudásbázis
OBU banner

Az UTA One szolgáltatással — Európa legokosabb útdíjfizetési megoldásával... UTA One. Európa legokosabb útdíjfizetési megoldása. (X)
2019 júniusában Európa egyes országaiban az itt megnyitható és az AutóKözlekedés folyóiratban is közzétett órarendek szerint alakul a nehéz-tehergépjárművekre vonatkozó hétvégi és ünnepnapi közlekedési korlátozás. 
2019 májusában Európa egyes országaiban az itt megnyitható és az AutóKözlekedés folyóiratban is közzétett órarendek szerint alakul a nehéz-tehergépjárművekre vonatkozó hétvégi és ünnepnapi közlekedési korlátozás. 
2019 májusában Magyarországon a 7,5 tonna legnagyobb megengedett össztömeget meghaladó tehergépjárművek közlekedési korlátozása szombaton, és munkaszüneti napok előtt 22:00 órakor kezdődik, és vasárnap, valamint ünnepnapon 22:00 óráig tart. A kamionstop a hazai utakon az összes környezetvédelmi kategóriába tartozó járműre vonatkozik.
A MOL-MKFE üzemanyagkártyával rendelkező egyesületi tagjaink IDE kattintva érhetik el a MOL hazai töltőállomásain a mai napon érvényes üzemanyagárakat.
1
2
3
4
5

Kiemelt hírek

Belföldi hírek

Külföldi hírek

Szakmai lobbi

Fuvarhirdetések