Ma Dénes napja van.

A veszélyhelyzet miatt szeptemberre tolódik az IRU–díszoklevélátadó ünnepség

A járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel az MKFE Elnöksége úgy határozott, hogy a tavaszi tagi találkozók 2020-ban elmaradnak, és a gépkocsivezetők IRU-diplomáinak átadási ünnepsége az eredetileg tervezett május helyett szeptemberre tolódik. A későbbiekben mindezekről részletes tájékoztatást adunk.


Az idén 55 éves magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete 2020. május 23-án (szombaton) 10.00 órai kezdettel adja át az 1 000 000 kilométert balesetmentesen levezető gépkocsivezetőknek az IRU-diplomákat. A díszoklevelek átadásának helyszíne a Holiday Inn Budapest Hotel (Budaörs 2040, Rubik Ernő u. 2.). Az ünnepségre szeretettel meghívjuk az érintett tagvállalkozásaink képviselőjét, a kitüntetett gépjárművezetőket és kísérőjüket!

A díszoklevelek ünnepélyes átadását egy közös csoportkép elkészítésével, majd kb. 11:00 órától állófogadással zárjuk. Az esemény kb. 12:00 órakor ér véget.

A rendezvény időpontja és helyszíne:
2020. május 23., 10:00 óra

Holiday Inn Budapest Hotel
(Budaörs 2040, Rubik Ernő u. 2.)
 
A díszoklevéllel kitüntetett gépjárművezetők neveit az alábbi linkre kattintva olvashatja:
IRU DIPLOMÁSOK 2019

 

Felhívjuk Tisztelt Tagjaink és a kitüntetésben részesülő kollégák figyelmét, hogy a nagy számú IRU-diplomára való tekintettel a rendezvényen csak korlátozott számban tudunk kísérőket fogadni! A vállalkozások részéről 1 fő képviselőt, a kitüntetett gépkocsivezetők részéről pedig 1 fő kísérőt tudunk fogadni. Köszönjük szíves megértésüket!

Kérjük, hogy az alábbi adatokat szíveskedjenek megküldeni Márton Mónikának a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címre április 30-ig!

  • az IRU-diploma átadásakor a vállalkozást képviselő vezető neve
  • az átadón jelen lévő, kitüntetésben részesülő gépkocsivezetők neve
  • a gépkocsivezetőt kísérő családtag neve

Együttműködésüket előre is köszönjük!

 

FIGYELEM! A 2020-as IRU-diplomákra (amelyeket 2021 tavaszán adunk át) a jelölési időszak idén is várhatóan júliusban nyílik meg, és augusztus 31-i határidővel zárul majd. A jelölési időszak kezdetéről és a regisztrációs felület élesítéséről hírlevélben fogjuk tájékoztatjuk Tagjainkat!



Budapest, 2019. március 6.

MKFE Kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.