Kompjegy

2018. május 04. péntek, 09:39

ÁltalánosSzámos úti céllal kínálunk kompjegyeket MKFE tagok és nem tagok számára egyaránt.


MKFE-tagok részére

Az MKFE halasztott fizetési lehetőséget biztosít minden Tagjának bármilyen kompjegy vásárlása esetén.
Éljen ön is a lehetőséggel!

A Főbb viszonylatok fül alatt válassza ki a kívánt viszonylatot! Töltse le a hozzá tartozó megrendelőlapot, majd kitöltve küldje vissza Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., és mi hamarosan küldjük önnek a kompoláshoz szükséges referenciaszámot, amelyet már használhat is.

Ezzel párhuzamosan kiállítjuk a kompjegyről szóló számlát is, melyet postázunk a megadott számlázási címre. 20 napja van, hogy kiegyenlítse számláját.

 

Nem MKFE-tagok részére

Azon vállalkozások, melyek jelenleg nem tagjai Egyesületünknek, az alábbiak szerint vásárolhatnak kompjegyet.

A Főbb viszonylatok fül alatt válassza ki a kívánt viszonylatot! Töltse le a hozzá tartozó megrendelőlapot, majd kitöltve küldje vissza nekünk, és mi hamarosan küldünk önnek egy árajánlatot. Amennyiben ezt elfogadja, elküldjük a számlát.
A számla kiegyenlítése után pedig küldjük önnek a kompoláshoz szükséges referenciaszámot, melyet már használhat is.

Amennyiben szeretne élni a halasztott fizetés lehetőségével – és a további MKFE-tagok számára biztosított kedvezményeinkkel - kattintson ide vagy a Tagfelvétel menüpontra, olvassa el tájékoztatásunkat és legyen tagunk!Ajánlatkérés (tagoknak és nem tagoknak egyaránt)

Amennyiben egy-egy viszonylatra szóló kompjegy árára kíváncsi, kérjen tőlünk ajánlatot! Töltse le az adott viszonylatra szóló megrendelőlapot a Főbb viszonylatok fül alól, töltse ki és küldje vissza a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, és mi hamarosan elküldjük önnek az árajánlatot.

Calais-Dover viszonylatban erre nincs szükség.
Főbb viszonylatok


Az MKFE többek között az alábbi viszonylatokat kínálja kedvező áron

Árajánlat kéréséhez, kérjük, töltse le a kívánt viszonylat megrendelőlapját, és kitöltve küldje el a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címre!

 

Adatainak változtatása vagy azok törlése érdekében, illetve érintetti jogaival kapcsolatban, kérjük, forduljon bizalommal munkatársunkhoz. Adatkezelési Tájékoztatónkat megtekintheti ügyfélszolgálatunkon.Elérhetőségek

További információért forduljon kolléganőnkhöz az alábbi elérhetőségek egyikén!

Csabai Szilvia

E-mail:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon:
+36 (1) 252 06 88 / 296 mellék