Ma Magdolna napja van.
Vízum

Itt található az orosz és belorusz vízum kiadásának feltételeiről szóló összefoglaló. Felmerülő kérdésével keresse Gula Krisztinát: 06 (1) 252 0688 / 230 illetve Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kollektív szerződés

Az MKFE-TESZ által aláírt Kollektív Szerződéshez csak az MKFE tagok csatlakozhatnak, ezért mindenki, aki csatlakozni kíván a Kollektív Szerződéshez és jelenleg nem tag, csak akkor teheti meg, ha felvételt nyert az MKFE tagok közé (csak teljes jogú tagjaink részére).

Műholdas járműkövetés
Kiknek és mire ajánljuk? Műholdas nyomkövetésen alapuló szolgáltatásainkkal olyan logisztikai megoldásokat kínálunk, amelyekkel időt és pénzt takaríthat meg, legyen szó egy vagy akár több száz gépjárművet üzemeltető vállalkozásról.

Közvetlen információs vonal

Az MKFE és a NAV között kötött megállapodás egy újabb fejezettel bővült. Megújult a közvetlen kapcsolattartást szolgáló információs csatorna. Az új forró drót „Közvetlen Információs Vonal” néven kezdi meg működését, 2014. szeptember 23-tól. Amennyiben jogosulatlan nemzetközi árufuvarozásról, illetve az eltulajdonított tehergépjárművek/szerelvények, illetve azok rakományának eltűnéséről kíván bejelentést tenni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kizárólagos bejelentési jogosultsággal rendelkező MKFE munkatársakkal.

Céginformáció

Az MKFE és az Opten Informatikai Kft. között létrejött megállapodásnak köszönhetően az egyesület tagjai térítésmentesen, naprakész cég- és jogi információkhoz juthatnak, míg azon vállalkozások, akik bővebb információhoz szeretnének jutni, az Akciós Csomagok közül kiválaszthatják a számukra megfelelő konstrukciót.

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.