Egyéb szolgáltatások

Kollektív szerződés

2019. április 03. szerda, 16:09

Az MKFE-TESZ által aláírt Kollektív Szerződéshez csak az MKFE tagok csatlakozhatnak, ezért mindenki, aki csatlakozni kíván a Kollektív Szerződéshez és jelenleg nem tag, csak akkor teheti meg, ha felvételt nyert az MKFE tagok közé (csak teljes jogú tagjaink részére).

Bővebben: Kollektív szerződés

Műholdas járműkövetés

2018. május 09. szerda, 10:39

Ha Önt eddig a magas árak riasztották el attól, hogy járműveit műholdas védelemmel lássa el, akkor most végre megvalósíthatja terveit! Kihagyhatatlan lehetőség a piaci ár töredékéért! Mindez a Webbase rendszerét kínáló Secret Control GPS Kft. és az MKFE együttműködésének eredményeképpen!

 

Bővebben: Műholdas járműkövetés

Közvetlen Információs Vonal

2017. április 04. kedd, 10:23

Az MKFE és a NAV között kötött megállapodás egy újabb fejezettel bővült. Megújult a közvetlen kapcsolattartást szolgáló információs csatorna. Az új forró drót „Közvetlen Információs Vonal” néven kezdi meg működését, 2014. szeptember 23-tól. Amennyiben jogosulatlan nemzetközi árufuvarozásról, illetve az eltulajdonított tehergépjárművek/szerelvények, illetve azok rakományának eltűnéséről kíván bejelentést tenni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kizárólagos bejelentési jogosultsággal rendelkező MKFE munkatársakkal.

Bővebben: Közvetlen Információs Vonal

Vízum

2016. május 26. csütörtök, 10:39

Röviden összefoglaltuk az orosz és belarusz vízum kiadásának feltételeit.

Egyéb kérdésükkel keressék Omer Fatimát, illetve Molnárné Dinnyés Ildikót. (Tel: 06-1-252-0688 illetve Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

Bővebben: Vízum