Ma Rómeó, Tódor napja van.

Fuvarozói szolgáltatások listája

...szervizek, alkatrész, gumi, tankolás, mosók, kamionmentők, parkolók

Egyesületünk idén nyáron elkezdte gyűjteni azokat a szolgáltatásokat, melyek segíthetik a fuvarozó vállalkozások mindennapi munkáját. A tagvállalkozásainktól eddig beérkezett szolgáltatások listája bárki számára elérhető a honlapunkon, a Szolgáltatások / Fuvarozói szolgáltatások listája menüpontban. Az adatgyűjtés viszont ezzel nem ért véget, továbbra is nyitva áll a lehetőség megbízható szolgáltató partnereket ajánlani a tagvállalkozások részére!


Az eddig beérkezett szolgáltatók listáját (2022. december 19-i állapot) innen » tudja letölteni.


Felhívjuk a figyelmet, hogy az adatgyűjtés folyamatos, így aki szeretne a listában még nem szereplő szolgáltatót ajánlani, a letölthető táblázat kitöltésével közvetlenül az adott megye képviselőjén keresztül vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre való megküldésével közvetlenül tudja megtenni. A beküldést nemcsak közúti árufuvarozó vagy személyszállító vállalkozásoktól várjuk, hanem közvetlenül a szolgáltatók is jelentkezhetnek az űrlap Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre való elküldésével. Letölthető űrlap-minta »


A beérkezett visszajelzéseket összesítve időközönként frissítjük szolgáltatói táblázatunkat. Számítunk a tagvállalkozások aktív közreműködésére!


Kapcsolódó hírünk:

Fuvarozói szolgáltatások gyűjtésében várjuk tagjaink segítségét »

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.