Ma Dénes napja van.

Régi nyitvatartási rendben működik az MKFE budapesti értékesítési irodája

Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a járványügyi szabályok enyhítésének köszönhetően 2020. május 19-től újra a megszokott nyitvatartás mellett működik az MKFE budapesti ügyfélszolgálati irodáján a TIR-igazolványok és kereskedelmi áruk értékesítése. Pénztár szolgáltatás nem érhető el a székházban, a számlák kiegyenlítése továbbra is átutalással vagy előre utalással lehetséges.

Az MKFE ügyfélszolgálat értékesítési részlegének nyitvatartása a megszokott rend szerint az alábbi:

hétfő-csütörtök: 8:30–15:30
péntek: 8:30-14:30

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy az ügyfélfogadás továbbra is a járványügyi szabályok betartása mellett lehetséges! Kérjük, hogy az épületben viseljenek arcmaszkot, és egyszerre csak annyi személy tartózkodjon az ügyfélszolgálaton, amely mellett lehetséges betartani a szociális távolságtartásra (1,5 méter) vonatkozó szabályokat.

Kérjük, a gyorsabb ügyintézés érdekében, előzetesen adja le megrendelését e-mailben vagy telefonon, és egyeztessen időpontot a termékek átvételéhez. Amennyiben olyan terméket vásárol (például TIR-hez tartozó biztosítás), amelyet készpénzben szokott kiegyenlíteni pénztárunkban, vagy az összeghatár nem engedi meg az átutalásos számla kiállítását, munkatársaink előreutalást fognak kérni.

E-mailben vagy telefonon történt megrendelés esetén e-mailben küldjük el Önnek a számlát (PDF-ben), amelynek alapján kérjük az utalást. Az összeg beérkezését követően időpontot egyeztetünk a termékek átvételéhez.

A helyszínen csak akkor van lehetőség vásárlásra, ha mobiltelefonján tud banki tranzakciót indítani és az összeg átutalásra kerül. A tranzakció ellenőrzése hosszabb időt vehet igénybe, ezért segítse munkánkat azzal, hogy előre leadja megrendelését és jelzi, mikor jön.

További kérdéseivel forduljon munkatársainkhoz:

Bócz Magdolna; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 06 (1) 252 0688/219 mellék

Virágh Imre; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 06 (1) 252 0688/227 mellék

Felvívjuk a figyelmüket arra, hogy az MKFE Szolgáltató Kft. és az MKFE Biztosítási Alkusz Kft továbbra is home office rendszerben folytatja ügyfelei kiszolgálását, a személyes ügyintézésre e két kft vonatkozásában az MKFE budapesti székházában nincs lehetőség.

Kérjük, hogy az alábbi elérhetőségeken keressék az ügyintéző kollégákat:

MKFE Biztosítási Alkusz:

Nagyné Szabó Tímea: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 06 (1) 252 0688/294 mellék (MKFE Biztosítási Alkusz Kft. szolgáltatásai)

Lilik Éva: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 06 (1) 252 0688/264 mellék (kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, CMR-, kezesi biztosítás)

Bere Beatrix: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 06 (1) 252 0688/234 mellék (kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, CMR-, kezesi biztosítás)

Csabai Szilvia: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 06 (1) 252 0688/263 mellék (kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, CMR-, kezesi biztosítás)

 

MKFE Szolgáltató Kft:

Szmolicza Vivien; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 06 (1) 252 0688/296 mellék (MOL-, DKV- és IQ-kártya, Move Expert sofőr-kiküldetés, műholdas járműkövetés)

Papp-Lestár Judit: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 06 (1) 252 0688/217 mellék tengerjárati kompjegy, külföldi ÁFA visszaigénylés, OBU EASY és FIX készülékek, YES! Money-kártya, Vialtis

 

Köszönjük szíves türelmüket és megértésüket!

MKFE Kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.