Ma Alexandra, Erik napja van.

Most ennyiért tankolhat MOL-MKFE üzemanyagkártyával

A MOL 2022. április 22-én (pénteken) 00:00 órától literenként bruttó 18 Ft-tal emelte a gázolaj nagykereskedelmi árát, ezzel a kutakon a gázolaj átlagára» 674 Ft/liter. A benzin ára változatlan. Felhívjuk Tisztelt MKFE-MOL Gold Europe kártyát használó tagvállalkozásaink figyelmét, hogy a kártyás tankolásokra meghirdetett listaár változatlan maradt, ezért ismét azt javasoljuk, hogy a tankolásokhoz használják kártyáikat, mert a MOL mindig a kártyás partnerei számára kedvezőbb, alacsonyabb áron számol el az ügyfelekkel. A mai árváltozást követően az MKFE-MOL Gold Europe kártyás tankolással már kedvezőbb kondíciókkal szerezhetik be az üzemanyagot a törzskutakon, mint a kártya nélküli, vagy más kutakon történő tankolás esetén.


Az MKFE MOL Gold Europe üzemanyagkártyát használó egyesületi tagjaink a MOL hazai töltőállomásain elérhető aktuális árakat ITT találják.

FONTOS TUDNIVALÓ!
Amennyiben a MOL kutak nagyteljesítményű oszlopain alkalmazott „piaci ár” alacsonyabb, mint a meghirdetett kártyás lista- vagy flottaár, akkor a kártyás tankolásokat követően a MOL mindig a fogyasztó számára kedvezőbb, alacsonyabb áron számol el az ügyfelekkel. Ezért arra bátorítjuk a fuvarozókat, hogy használják az eddig megszokott módon a MKFE-MOL Gold Europe kártyájukat, mert az elszámolás mindig az ügyfelek számára kedvezőbb» áron történik!


2022. március 31-től a MOL kúthálózatának nagynyomású oszlopainál a nagy járműveket mennyiségi korlátozás nélkül lehet tankolni! Részletek»


Nagynyomású kútoszlopok a MOL hálózatában »

Fontos tennivalók a MOL-MKFE-kártya 2022-es használatához »


Hasznos linkjeink:

Nincs még MOL-MKFE kártyája? »

Kereskedelmi gázolaj: kisokos a jövedéki adó visszaigényléséhez »

A fogyasztási norma számítása — 60/1992-es rendelet »


MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.