Ma Amália napja van.

Lebontották a Ferihegyi gyorsforgalmi út veszélyes magasságkorlátozás-jelzőjét

Az MKFE már több fórumon felhívta a figyelmet a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre vezető gyorsforgalmi úton lévő magasságkorlátozás-jelző veszélyeire. A vascsövet most elbontották, helyette magasságjelző tábla figyelmeztet a veszélyre. Felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy az aluljáróban továbbra is érvényben marad a 3,65 m-es magasságkorlátozás!

Pencz Zoltán a Személyszállítási Tanács elnöke legutóbb 2018. július 4-én a Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata által szervezett szakmai találkozón világított rá a Ferihegyi gyorsforgalmi úton lévő, magasságkorlátozásra „figyelmeztető” vascső balesetveszélyességére. Legutóbb idén májusban történt súlyos baleset, amikor egy emeletes busz tetejét borotválta le a korlátozásjelző, de rendszeresen akadtak fenn kamionok is az útakadályon. Az MKFE örömmel értesült arról, hogy szeptember első napjaiban elbontották a felépítményt. A korlátozást a továbbiakban tábla jelzi.

Nyomatékosan felhívjuk Tisztelt Tagjaink figyelmét, hogy az aluljáróban továbbra is érvényben marad a 3,65 m-es magasságkorlátozás, ezért kérjük, hívják fel erre járművezetőik figyelmét is!

MKFE Kommunikáció

 


Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.