Ma Zita napja van.

Teljes útzár a 12-es főúton Zebegénynél!

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint teljes útzárat vezettek be a 12-es főúton Zebegénynél, miután a csütörtök késő délután hirtelen lezúduló nagy mennyiségű eső miatt az út menti löszfal leomlott és elzárta az útpályát. A Magyar Közút szakemberei folyamatosan dolgoznak az úttest helyreállításán, addig is az autósok kijelölt kerülőútvonalon közlekedhetnek majd.


A teljes útzár idején a 7,5 tonna tömeg alatti járművel közlekedők Kóspallag és Márianosztra közötti útvonalon keresztül kerülhetnek, míg a nehézgépjárművek a 2-es főúton Rétság felől, vagy a nagymarosi és a szobi réven keresztül érhetik el céljukat.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy az útzár feloldását követően is fokozott óvatossággal, a jelzőlámpák és a kihelyezett táblák jelzéseinek betartásával közlekedjenek. A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódni az érintett szakasz aktuális forgalmi helyzetéről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon.

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

MKFE Kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.