Ma Gedeon napja van.

A Tachoscan Webbel megelőzhetők a közúti bírságok!

díjmentes próbaidőszak 2022. december végéig!

A gépjárművezetők vezetési és pihenőidejének elemzése minden közlekedési szolgáltató felelőssége. Ne feledje, hogy egy esetleges hatósági ellenőrzés alkalmával Önnek kell bizonyítania a hatóságok előtt, hogy alkalmazottja a vonatkozó EU-s rendelet szerint ütemezi munkaidejét.


A pontos adatletöltések, valamint azok biztonságos archiválása lehetővé teszi, hogy megvédje magát és gépjárművezetőjét a jogsértések következményeitől; legyen szó akár pénzbírságról, akár a vezetői engedély elvételéről.


Kutatások bizonyítják, hogy sok esetben azért kerül sor közúti bírság kiszabására, mert a tachográf-kártyákat és azok adatait a fuvarozók nem szokták kielemezni, így a vállalkozásoknak nem is lehetnek pontos ismereteik a vezetési és pihenőidők helyes, gyakorlati ütemezéséről, hiszen a jogszabálytól való eltérések mindig adódhatnak. Az adatok kiértékelésének akadálya rendszerint az, hogy a vállalkozásnak nincs hozzá szoftvere. Éppen ezért nagyon fontos, hogy megfelelő megoldást találjon a bírságok kivédésére és a jogosítvány bevonásának megelőzésére.


Vállalkozásának ideális eszköze lehet erre a Tachoscan Web. Ennek motorja és elemzési mechanizmusa ugyanaz, mint a Tachoscan Control rendszeré, melyet 24 ország 44 hatósága is használ közúti ellenőrzéseknél.


Ajánljuk Önnek a Tachoscan Web-et! Regisztráljon díjmentes próbaidőszakra! »

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.