Ma Brigitta napja van.

Tavaszi vámkonferencia Egerben

Adópolitikai és vámszakmai aktualitások, közúti és a vasúti határátkelőhelyek áruforgalmának gyorsítása, ellenőrzési irányok, uniós körkép, váminformatikai fejlesztések — ez csupán néhány témakör abból a kínálatból, melyet a Magyar Vámügyi Szövetség (MVSZ) az idei, tavaszi konferenciáján érint. A 2023. április 14-15-én esedékes kétnapos rendezvénynek Eger városa ad otthont.


Az MVSZ missziójának tekinti a vámszakmai ismeretek széleskörű megosztását, hiszen ezen információk a vámszakmai szereplőkön kívül az export-import ügyletekben résztvevő, az ellátási láncok elemeit adó logisztikai-szállítmányozói vállalkozásoknak is fontosak lehetnek. A szövetség igyekszik olyan szakmai rendezvényeket létrehozni, melyek ezen szélesebb szakmai körnek szólnak, és a vámügyi kapcsolódási pontokra irányítják a figyelmet.


A konferencia kétnapos programja 16 programelemből áll, regisztrálni az egyes napokra lehet.


A helyszíni megjelenésen kívül online részvétel lehetősége is biztosított! Az egyes napok programelemeit távolról is követni lehet a regisztráció visszaigazolásával megadott belépési adatokkal, Teams alkalmazással. Az eseményről felvétel is készül, így a beszélgetéseket utólag is meg lehet tekinteni, azonban ezt kizárólag a regisztrált résztvevők érhetik el.


A KONFERENCIA IDŐPONTJA:

2023. április 14-15. (péntek és szombat)


HELYSZÍNE:

Park Hotel Eger (3300 Eger, Szálloda u. 1-3)


A rendezvény előadói a PM, a NAV, a EM, a Brüsszeli Állandó Képviselet és az MVSZ munkatársai, felkéréseik folyamatban vannak. A program tervezete elérhető, a változtatás jogát a szövetség fenntartja.


tudnivalók, program, tematika, jelentkezés, szállás »

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.