Ma Paszkál napja van.

Megújult a jogszabálygyűjteményünk!

Örömmel tájékoztatjuk kedves tagjainkat, hogy elkészült az MKFE megújított, aktualizált és tematizált közúti árufuvarozási és személyszállítási jogszabálygyűjteménye, melyben több mint 250 magyar és uniós jogszabályt gyűjtöttünk össze. Az Egyesület — a közúti közlekedési szolgáltatói szakma megítélésünk szerint legjobb minőségű és folyamatosan frissülő — ezen jogszabálytárával is támogatni kívánja az Önök munkáját.


A jogszabálygyűjtemény tartalomjegyzékének keresett sorára klikkelve az oldal az adott témára ugrik. A témák között megtalálhatja többek között a fuvarszerződések megkötésére vonatkozó jogszabályokat, a gépjárművezető képzés szabályait, a minimálbérre, az útdíjra, a bírságokra, a TSM-rendszerre vonatkozó jogszabályokat, de olvashat az autonóm járművek jogi hátteréről is. Az autóbuszos személyszállítás szabályait összefoglaló fejezet közel harminc jogszabályt tartalmaz. Jelentősen kibővítettük a bilaterális egyezmények listáját. Gépjárműve tulajdonjogának átírásakor is segíteni fog Önnek a gyűjtemény.

Javasoljuk, hogy éljenek a lehetőséggel, és tájékozódjanak minél gyakrabban a jogszabálytárból!

  Látogasson el a „Bagoly” - jogi kisokos menüpontba is », ahol tagjaink olvashatnak az árufuvarozási és személyszállítási tevékenységük során felmerülő legaktuálisabb témákról a jogászaink által írt jogi szakmai cikkeket.

 

MEGNYITÁS »

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.