10 éves együttműködés – még nagyobb MOL kedvezmények az MKFE-tagoknak

2018. február 13. kedd, 16:15
Az idén 10 éves MOL–MKFE stratégiai együttműködés  megújításának eredményeképpen 2018. február 1-jétől nő  a MOL–MKFE üzemanyagkártyákkal igénybe vehető üzemanyag-kedvezmények mértéke. Az új kedvezmények a régi és  a megújult üzemanyagkártyákra egyaránt érvényesek!

Február elején módosultak a MOL–MKFE stratégiai együttműködés feltételei, melynek köszönhetően a korábbinál nagyobb kedvezménnyel tankolhatnak a MOL üzemanyag-kártyával rendelkező MKFE-tagok.

Az alapengedmény 1,00 Ft/literrel lett magasabb, így  a normál és a prémium törzskúti engedmények is ennek megfelelően emelkedtek.* A tagjaink által egyedileg választható +1 töltőállomáson pedig még ennél is nagyobb mértékű, 2,50 Ft/literrel  magasabb kedvezmény érhető el (14 napos számlázás esetén)

Az engedmények pontos mértékét, a törzskutak, és a Prémium törzskutak listáját, valamint a kedvezménykártya igénybevételének feltételeit az alábbi linken is elérhetik:
MOL Gold Europe kártya


Az aktuális gázolajárakat ezentúl is megtalálja holnapunkon, az alábbi, folyamatosan frissülő linken:
Most ennyiért tankolhat MOL-MKFE üzemanyagkártyával


Amennyiben további kérdése van, keresse munkatársunkat, Olasz Kittit az olasz@mkfe.hu e-mail-címen, ill. a +36 1 252 0688 / 259 telefonszámon.


MKFE kommunikáció(A -csal jelölt tartalmak kizárólag tagjaink számára, a honlapra való bejelentkezés után érhetők el.)