Ma Gellért, Mercédesz napja van.
×
Az MKFE fórum használatáról

Tisztelt Tagjaink!

A Fórum és a weboldal jelszóval védett tartalmai, csak regisztrált tagjaink számára érhetők el.

Az MKFE fórumot biztosít az Egyesület weboldalán azoknak a tagjainak, akik véleményüket írásban is szeretnék megosztani egymással. A Fórum felületein megjelent tartalmak azonban nem feltétlenül egyeznek meg az MKFE hivatalos álláspontjával, a hozzászólásokat az MKFE megjelenteti, de azok tartalmáért nem vállal felelősséget.A fórumozók tudomásul veszik, hogy írásaik megjelentetéséért erkölcsi és anyagi felelősséggel tartoznak, jogi értelemben is. Így különösen vállalják az MKFE Etikai kódexében foglaltak szerinti etikai, továbbá a személyiségi jogok (a becsület, a jóhírnév, a magán- és üzleti titokhoz való jog, a képmáshoz és a hangfelvételhez való jog, stb.), valamint az emberi méltósággal és a gazdasági verseny tisztaságával kapcsolatos jogok (becsületsértés, rágalmazás, magántitok, üzleti titok, stb.) esetleges megsértésével kapcsolatos polgári és/vagy büntető jogi felelősséget.

Kérjük, hogy a Fórumon közzétett bejegyzéseikben minden esetben jelöljék meg azok címzettjét (elnök, elnökségi tag, tanácsok tagja, főtitkár, más MKFE tag, munkaszervezet tagja. stb), amennyiben konkrét személytől várnak választ a kérdéseikre.

Az MKFE – a moderációs elveket és szabályokat sértő esetek kivételével – semmilyen formában nem korlátozza a Fórum működését. A bejegyzések esetleges elakadásának kizárólag technikai okai lehetnek, amelyeket az Egyesület felé történt bejelentés után a legrövidebb időn belül igyekszünk elhárítani.

A fórumbejegyzésekhez az ajánlott (alapértelmezett) betűtípus: Times New Roman, 12 pontos, fekete színű betű. Az ettől eltérő, pl. más szövegstílusokat is tartalmazó bejegyzések megjelenítése nem garantált, ezért ezeket kérjük, mellőzzék.

Köszönjük a megértésüket, jó fórumozást kívánunk!

MKFE Etikai Bizottság

    35 regisztrált és 687 vendég Elérhető
    "VERBAI-TRANS" Kft., Adler-Trans Kft., Agro Boy Kft., André van Olst Kft., Bar-Por-Trans kft, BÖTKÖS Kft., DS Transport Kft., Dávid és Bea Kft., FUTIZO Kft., Glaxo Transport Kft., HUNGART Logistic KFT., Hosza Speed Kft., INTER-ALBATROS Kft., Kelemenné dr. Vizi Klára, LENKOVICS TRANS Kft., LenyLory Kft., Lányi Zoltán Béláné, Mudra Zsolt, Nagel Hungária Kft., Nyírség Transz Kft., ROULER-KOCSI Kft., SPRINTCAMION Zrt., ST-Logistic Kft., SUPERNOVA INTERTRANS Kft, SZABOFRIGOCARGO Kft., Sza-Da Kft., Szemerey-Plus Zrt, TESKÁNDI AGRÁR-COOP KFT, Tarcsai Transport Kft., Test User, Torda-Trans Kft, Transagri Kft., Ványik Transport Kft., ll-trans, Árvay Tivadar
    Jelmagyarázat: Adminisztrátor Globális moderátor Moderátor Kitiltva Felhasználó Vendég
Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.