MEGHÍVÓ a 2019. február 23-i Küldöttgyűlésre (Budapest Holiday Inn Hotel - 10:00 óra)

2018. november 22. csütörtök, 18:37

Tisztelt Küldöttek! Tisztelt MKFE-tagok! Az MKFE Elnöksége 2018. november 20-i ülésén határozatot hozott a Szabó Kálmán (Szabó és Családja KFT.) aláírásával, a csatolt íveken szereplő további 48 küldött aláírásával az Egyesület elnökségéhez érkezett „Rendkívüli küldött közgyűlés összehívása” tárgyú beadványával kapcsolatban. Az Elnökség az Alapszabály rendelkezéseit figyelembe véve 2019. február 23. szombatra tűzte ki a beadványban sorolt napirendeket tárgyaló Küldöttgyűlés időpontját. A Küldöttgyűlésre Szabó György, az MKFE elnöke tisztelettel meghívja Önöket!


A KÜLDÖTTGYŰLÉS IDŐPONTJA
A Küldöttgyűlés 2019. február 23-án (szombat) 10:00 órakor kezdődik
(határozatképtelenség esetén a kezdés 10:30 óra)
A Küldöttgyűlés az Egyesület valamennyi tagja számára nyilvános, de szavazati jogukkal csak az érvényes mandátummal rendelkező Küldöttek élhetnek.
 
HELYSZÍN
Holiday Inn Hotel
2040 Budaörs, Agip u. 2.
 
 
REGISZTRÁCIÓ
Részvételi szándékát kérjük
2019. február 18-ig jelezze az arvay@mkfe.hu e-mail-címen!
 
Jelentkezésekor kérjük, adja meg MKFE tagi azonosítóját, a cége nevét, és a küldöttgyűlésen résztvevő(k) nevét.
 
Köszönjük!

 

NAPIREND
(a beadványban szereplő javaslat szerint)

I. Magyar
közúti szolgáltató szektor piacvédelmi verseny helyzetének javítása érdekében hozott korábbi közgyűlési határozatok és elvégzett elnökségi és munkaszervezeti munka áttekintése, konklúziók levonása, szükséges intézkedések megtétele, határozathozatal.
 
1 Engedélygazdálkodás tekintetében
1/1. A bilaterális egyezmények mielőbbi felülvizsgálata, szükséges intézkedések, korrekciók megtétele.
1/2. CEMT engedélygazdálkodás tárgyában az Elnökség által elvégzett munka értékelése a közgyűlési határozattal összhangban határidők betartásának figyelembevétele mellett.
1/3. Külföldi fuvarozók magyarországi engedélyköteles (Loco, tranzit, kabotázs) fuvarfeladatainak bejelentési kötelezettségének előírása, engedélyek tárgyában megtett és elvégzett leadott szakértői anyagok elintézésének képviseletének értékelése.
1/4. Végezetül, de nem utoljára 2019-től Magyarország által kibocsátott közlekedési engedélyek digitális nyilvántartásának, ellenőrzésének bevezetése a hazai NUSZ rendszerben való integrálásának helyzete a határozatokkal összhangban.
 
II. EU szabályait sértő Nyugat- Európai protekcionista törekvések kivédése érdekében megtett elnökségi intézkedések. (nemzeti minimálbérek, bejelentési kötelezettség, 45 órás pihenőidő szállodai kérdése)
 
2/1. A hazai és a viszonossági elvek alapján megtett lépések
2/2. A visegrádi 4-kel egyeztetett közös platformon megtett intézkedések azok eredményei.
2/3. Az EU mobilitási csomag kapcsán az EU platformon elért és megtett elnökségi intézkedések.
2/4. Bejelentési kötelezettségek terén tett intézkedések eredmények
2/5. A fuvarozók versenyhelyzetének javítására tett elvégzett elnökségi munkaszervezeti     intézkedések és azok eredmények.

III. Buszos személyszállító vállalkozók piacnyitási helyzetének javítására tett elnökségi, munkaszervezeti és tanácsi munka áttekintése, hogy milyen jövő előtt állnak a buszos vállalkozó tagjaink.

IV. A szükséges személyi konklúziók meghozatala a beszámolót követően a szükség szerinti tisztújítás és a hiányzó választott tisztségviselők alapszabály szerinti jelölése választása.
 
 
KIEGÉSZÍTÉS A IV. NAPIRENDHEZ: BETÖLTETLEN TISZTSÉGEK
 
Árufuvarozási Tanács tag: betöltetlen mandátum 2 fő
Etikai Bizottság: betöltetlen mandátum 1 fő
 
KÉRJÜK TISZTELT TAGJAINKAT, HOGY FENTI TISZTSÉGEKRE VONATKOZÓAN TEGYÉK MEG A JELÖLÉSEIKET LEGKÉSŐBB

2019. FEBRUÁR 3-IG
 
AZ ALÁBBI LINKEKRŐL LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK KITÖLTÉSÉVEL, ÉS AZ EGYESÜLETHEZ TÖRTÉNŐ BEKÜLDÉSÉVEL, HOGY A JELÖLŐ ÉS MANDÁTUMVIZSGÁLÓ BIZOTTSÁG MEGVIZSGÁLHASSA A JELÖLTEK MANDÁTUMÁT, ÉS ÖSSZEÁLLÍTHASSA AZ ÉRVÉNYES JELÖLTLISTÁKAT!
 
A jelölőíveket 2019. február 3-ig szíveskedjenek megküldeni a

vagy faxon a +36 (1) 363 5226 számra,
vagy postán a 1149 Budapest, Egressy út 77. címre.
 
Jelölőív a 2019. február 23-i tisztségviselő választásra: ITT>>
Tisztségelfogadó nyilatkozat (jelöltek részére) (sablon): ITT>>
Munkáltatói igazolás szakmai vezetői státuszról (jelöltek részére): ITT>>
 Küldöttgyűlési meghívó PDF: ITT>>
Szabó Kálmán beadványa: ITT>>

 

A HOLIDAY INN HOTEL MEGKÖZELÍTHETŐSÉGE

Tömegközlekedéssel

A Kelenföldi pályaudvartól a 172-es, a 172B és a 173-as jelzésű busszal Budaörs, benzinkút megállóig. Innen kb. 5 perc gyalog az autópálya feletti felüljárón.

Közúton
Budapestről
A belvárostól 10, Budapest szélétől 3 kilométerre található, az M1-M7-es autópálya Tesco kijáratánál, az autópálya bal oldalán. (Az M1-M7 kivezető szakaszának használatához Pest megyei matrica szükséges!)

Az M0-s körgyűrűről, Győr (Bécs), ill. Balaton felől:
az M1-M7-es közös szakaszán Budapest felé haladva a Budaörs centrum letérőnél az autópályától jobbra (Tesco, KIKA bevásárlóközpont felé), közvetlenül az ott található MOL benzinkút után.
 
PARKOLÁS
A hotel felszíni parkolójában, térítésmentesen.