Ma Brigitta napja van.

dieselDR szakmai nap: „Fókuszban a pótkocsi” — Kiállítás és Vásár

Tisztelt Fuvarozó Vállalkozó! Partnerünk, a dieselDR Kft. 1993 óta foglalkozik haszongépjármű, autóbusz- és pótkocsialkatrészek importjával és forgalmazásával. A dieselDR Kft. minden évben megrendezi szakmai napját, a „Fókuszban a pótkocsi — Kiállítás és Vásár” rendezvényt, amelyre idén május 25-én kerül sor a cég gyöngyösi telephelyén. A regisztrált partnerek a kiállítási katalógusban szereplő termékekből további kedvezményt kapnak, a látogatók között pedig további értékes nyereményeket sorsolnak ki. Jelentkezzen most!


A dieselDR az elmúlt 30 évben jelentős fejlődésen ment keresztül. Mostanra az 5 telephellyel rendelkező cég – Budapest, Gyöngyös, Eger, Miskolc és Debrecen – a hazai haszongépjármű-alkatrészpiac kiemelkedő alakjává nőtte ki magát. Kereskedelmi tevékenységük kiterjed a SAF-Holland, Haldex, Diesel Technic, DON valamint a Donaldson és ROTA termékekre.

A szakmai elismertség jegyében minden évben megrendezésre kerül a dieselDR szakmai napja, a „Fókuszban a pótkocsi” – Kiállítás és Vásár. Idén május 25-én már hatodik alkalommal tartják meg az eseményt, amely során a látogatóknak lehetősége lesz megtekinteni a pótkocsi-és alkatrészgyártók újdonságait, valamint részt venni a SAF-Holland termékbemutatón is. Továbbá találkozhatnak Kiss Norbert, 2022-es Kamion EB győztessel és kamionjával, illetve végül, de nem utolsó sorban a kiállítás résztvevőit vendégül látják frissítő innivalókkal és kézműves cukrász termékekkel.


A rendezvény időpontja:
2023. május 25. (csütörtök) 10:00 óra

Helyszín:
dieselDR gyöngyösi telephelye
3200 Gyöngyös, Karácsondi út 38/1.
Térkép»

További részletek ITT»

A helyszínen regisztráló partnerek a Kiállítási Katalógusban szereplő termékekből további kedvezményt kapnak.
A látogatók között értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra.

A dieselDR mindenkit nagy szeretettel vár május 25-én, Gyöngyösön!

 


Egyesületünk közzéteszi a hirdetéseket, azonban azok tartalmáért nem vállal felelősséget!

 (x)

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.