Ma Dénes napja van.

Járványüzemi nyitvatartás egyes MOL-kutakon

A fennálló veszélyhelyzet ideje alatt megváltozott piaci helyzet miatt a MOL optimalizálja kúthálózatának nyitvatartását. A társaság 2020. május 25-től egyes töltőállomásait ideiglenesen bezárja, míg más kútjain változik a nyitvatartás rendje — tájékoztatja ügyfeleit hozzánk eljuttatott közleményében a MOL.


Az olajtársaság hangsúlyozza, hogy ezek a változások ideiglenesek, a válsággazdasági üzemmódot követően a bezárt üzemanyagkutak újra kinyithatnak.


A csökkentett nyitvatartású töltőállomások forgalmát rendszeresen felülvizsgálják, optimalizálják, ezért a közlekedőknek útrakelés előtt mindenképpen érdemes tájékozódniuk a MOL töltőállomás-keresőjében, ahol a nyitvatartási időket 2020. május 25-től rendszeresen frissítik.


Ha a változások érintik az Ön vállalkozásának valamelyik törzskútját, és szükségesnek tartja az alternatív kút módosítását, azt elsősorban a MOL-os üzletkötőjénél (értékesítési szakértőjénél) tudja kezdeményezni, de amennyiben szükséges, keresse bizalommal az MKFE Szolgáltató Kft. munkatársait!


ideiglenesen bezáró és alternatív MOL-kutak listája »

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.