Ma Dömötör napja van.

Hétvégi program Ikarus-rajongóknak

2024. augusztus 23–25. között szervezik Budapesten a „4. Ikarus Minifeszt” elnevezésű rendezvényt, mely számtalan járműtörténeti érdekességgel várja az érdeklődőket Kőbányán, az Északi Járműjavító területén. A Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum fennállásának 125. éves jubileuma alkalmából a belépődíj mindössze fejenként 125 forint.


Nosztalgiajárművek, buszkiállítás, gyermekfoglalkozások, múzeumpedagógiai és szakmai előadások, valamint mozivetítések színesítik augusztus utolsó hétvégéjének eseményét, mely pénteken, szombaton és vasárnap 10:00 és 17:00 óra között lesz nyitva. Napközben Ikarus-különjáratok indulnak a múzeum területéről. Az erre alkalmas 1.000 forintos menetjegy a helyszíni jegypénztárban váltható.


A programra a városból kölönjárati nosztalgiavillamossal is el lehet jutni. A nosztalgiajáratokon, így az N36-os villamoson is nosztalgia vonal- vagy napijeggyel lehet utazni, ezek elővételben megvásárolhatók a BKK ügyfélközpontjaiban, pénztáraiban, valamint elérhetők a nosztalgiajáratok személyzeténél is. A legkeresettebb, teljes árú felnőtt nosztalgiajegy kényelmesen, akár otthonról is beszerezhető a BudapestGO alkalmazásban.


részletes program (a múzeum honlapja) »

tudnivalók és megközelítés a BKK oldalán »

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.