Ma Ivó, Milán napja van.

Napi gyorsposta, mindenkinek

Tisztelt Tagunk! A tagi találkozókon szerzett tapasztalatok alapján megváltoztatjuk a hírlevelek kiküldésének eddigi rendszerét.


A találkozókon begyűjtött visszajelzések egyik fontos tanulsága volt az MKFE részére, hogy a tagság felé történő kommunikációban változásra van szükség. Az egyik lényeges tapasztalat, hogy sok olyan hír érkezik a hírlevelekre regisztrált tagok postafiókjába, amelyek nem lényegesek a napi tevékenységük szervezése szempontjából. Probléma ugyanakkor, hogy a napi hírek között elveszhetnek valóban fontos információk – jogszabályi változások, forgalmi korlátozások (pl. a migráns helyzet vagy a terrorveszély miatt), az MKFE szervezeti hírei.

A fenti hibák kiküszöbölése érdekében a jövőben megváltoztatjuk a hírlevelek kiküldésének rendjét.

  • A heti hírlevél (ebben az aktuális hét hírei kerülnek összegyűjtésre) vasárnap 18:00 órakor érkezik a regisztrálók postafiókjába.
  • A napi hírlevél (ebben a honlapra aznap felkerült hírek kerül kiküldésre) este 18:00 órakor érkezik a regisztrálók postafiókjába.
  • A gyorspostát a jövőben minden a honlapunkon regisztrált MKFE tag azonnal megkapja, de csak olyan híreket, információkat küldünk ki, amelyek érinthetik a fuvarozó vállalkozások napi működését, vagy olyan, az MKFE szervezetével összefüggő közleményeket, amelyek fontosak a tagság egésze számára.

Kérjük, a jövőben is kísérjék figyelemmel a hírleveleket, illetve az mkfe.hu oldalra feltöltött tartalmakat, amelyek között számos, a tagoknak is fontos információt (aktuális üzemanyagárak, csak MKFE tagok számára nyújtott kedvezményes szolgáltatások, stb.) találnak.

Amennyiben a hírlevelek fogadására megadott e-mail címe megváltozott, kérjük, haladéktalanul jelezze a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, hogy a jövőben hova küldhetjük a leveleket!

Köszönjük a közreműködésüket!

MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.