Ma Gál napja van.

Legyél Te is a Supernova Intertrans fuvarozó partnere!

A Supernova Intertrans olyan partneri lehetőségeket kínál, amelyekkel vállalkozásod folyamatosan mozgásban tartható. Válassz alvállalkozói programunk kínálta lehetőségek közül, legyen az körfuvaros megoldás vagy bérvontatás, és élvezd a fix jövedelmet, a rugalmas munkakörülményeket!


Ne habozz, csatlakozz hozzánk még ma és légy részese dinamikusan fejlődő csapatunknak!


A FUVARFELADATOK JELLEMZŐI

A Supernova Intertrans elsősorban nemzetközi fuvarokra szakosodott szállítmányozó cég, amely nemzetközi fuvarozási lehetőségeket kínál, így a dinamikusan változó piaci környezetben is biztosítja a folyamatos munkát és fejlődést alvállalkozói számára is.

A Supernova Intertrans alvállalkozói programja mélyen gyökerezik abban a vízióban, hogy egymást támogatva egy erősebb és versenyképesebb egységet hozhatnak létre a piacon. Ez a program nem csupán üzleti kapcsolatot jelent, hanem egy olyan közösséget építünk, ahol az összetartás és a közös célok vezérlik tevékenységünket.

Alvállalkozói programunk keretében partnereket keresünk hosszútávon nemzetközi, fix körfuvarokra saját nyergesszerelvénnyel vagy bérvontatással.


Stabil jövedelem

Fix, megbízható jövedelem az általunk biztosított fuvarozási megoldásokon keresztül, amelyek hosszútávú partnerekkel és szerződésekkel vannak megalapozva.


Rugalmas munkakörülmények

Lehetőséged van választani körfuvar vagy bérvontatás között, amely rugalmas munkarendet és személyre szabott ütemtervet biztosít.

Ha kíváncsi vagy a Supernova International alvállalkozói programjára, akkor ne habozz! Legyen a céged is része a Supernova Intertrans sikereinek!


KAPCSOLAT:

megbízó: Supernova Intertrans Kft.
kapcsolattartó: Sándor András
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
mobil: (06) 70 505 5006
honlap: supernova.bilk.hu/supernova-karrier/alvallakozoi-program



Egyesületünk megjelenteti a fuvarhirdetést, azonban annak tartalmáért nem vállal felelősséget.

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.