Ma Mihály napja van.

Záhonyi határ: számítunk tagjaink közreműködésére!

A múlt heti ungvári találkozón Egyesületünk megbeszélést folytatott az ukrajnai fuvarozói érdekképviselettel (ASMAP UA). A határon tapasztalt torlódások mellett az MKFE aggályát fejezte ki az ukrán oldali kamionterminál működésének egyes elemeivel kapcsolatban – többek között az eltérően alkalmazott terminálhasználati díj miatt is.

Az ukrán társegyesület jelezte, hogy máris dolgoznak a kamionterminált övező, a jogkövető fuvarozókat hátránnyal sújtó helyzetek megszüntetése érdekében. A hatékony érdekérvényesítés céljából azonban az ASMAP UA kéri Egyesületünket és a magyar fuvarozókat, hogy kiállított bizonylatok/számlák másolatának megküldésével segítsük a terminál üzemeltetőjével folytatott tárgyalásaikat.

Kérjük tagjainkat, hogy akinek van a csopi kamionterminálon kiállított bizonylata, számlája, azt szíveskedjen megküldeni Egyesületünk munkatársai, Tóth István (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) és Illés Ferenc (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) részére.

Köszönjük a segítségüket!

MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.