Új szolgáltatásunk: TimoCom fuvarpiaci barométer

2012. június 01. péntek, 13:07
A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének legújabb szolgáltatása a TimoCom fuvarpiaci barométer, mely az európai közúti fuvarozás fuvar- és raktérajánlatai alapján mutatja meg az aktuális piaci helyzetet. Legjobb érv ártárgyalások esetén!


- Jelentős eszköz a piaci ármeghatározáshoz

- Tárgyalási alap az európai közúti fuvarozás szektorában

- Online és nyomtatott formában is elérhető európai szakmai folyóiratokban, magazinokban

A piac folyamatos figyelemmel kísérése mellett a fuvarpiaci barométer alkalmazást használók azonnal profitálhatnak a számos piaci adat ismeretében, melyet a TimoCom, az európai piacvezető fuvar- és raktérbörze szolgáltatója bocsát mindenki rendelkezésére. Szerződések megtárgyalásakor is jó segítség lehet, hiszen mindig szemmel tarthatjuk hazánk, illetve más európai országok piaci helyzetét.

 Mit jelent a fuvarpiaci barométer a szakma számára?

A fuvarpiaci barométer az európai fuvarozás, logisztikai helyzet aktuális képét mutatja. Így a diszponensek az irodából is könnyen megbecsülhetik, hogy miként fest a fuvar- és raktérhelyzet egyes országokban. A cégek ezzel az eszközzel jobban reagálhatnak az áringadozásra, megkönnyítve diszpozíciós munkájuk tervezését.

Honnan származnak az adatok?

Az európai fuvar- és raktérbörzék között piacvezető TimoCom, számos adatot dolgoz fel és tesz elérhetővé. 85.000 felhasználó a TC Truck&Cargo®-ban naponta 300.000 fuvar- és raktérajánlatot tesz közzé, amit a fuvarpiaci barométer elemez és valós időben jelenít meg.

Alkalmazása

Start vagy célországként Magyarországot jelölhetjük meg. A mutató ekkor a Magyarország és a másodikként kiválasztott ország fuvar- és raktér megoszlását mutatja be.

 

Az Autóközlekedés szakmai folyóiratban a TimoCom támogatásával hónapról-hónapra elemezzük a fuvarpiac alakulását, melyek az alábbi linkekről tölthető le: A fuvarpiac alakulása - elemzés


Csak MKFE tagoknak

A TimoCom jóvoltából a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének tagjai számára nemcsak Magyarország és más célország, hanem bármely európai országok közötti lekérdezés lehetőségét biztosítjuk.

Ide kattintva tegyen egy próbát! >>