Ma Magdolna napja van.

TimoCom fuvarpiaci barométer

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének egyik szolgáltatása a TimoCom fuvarpiaci barométer, mely az európai közúti fuvarozás fuvar- és raktérajánlatai alapján mutatja meg az aktuális piaci helyzetet. Legjobb érv ártárgyalások esetén!


Mire jó a fuvarpiaci barométer?

• jelentős eszköz a piaci ármeghatározáshoz

• tárgyalási alap az európai közúti fuvarozás szektorában

• online és nyomtatott formában is elérhető európai szakmai folyóiratokban, magazinokban


A fuvarpiaci barométert a szakmai körökben leginkább elterjedt fuvar- és raktérbörze szolgáltatója, a TimoCom bocsátja rendelkezésünkre. A TimoComnak folyamatos rálátása van a piacra, ennek eredményeképpen szakemberei testközelből ismerik a fuvarpiaci trendeket, valamint a raktér- és fuvarkapacitás megoszlásának százalékos változását az egyes európai országok vonatkozásában. A mutatószámok ismerete szerződések előkészítésekor hasznos segítség lehet, hiszen a vállalkozó mindig szemmel tarthatja hazánk és a többi európai ország fuvarpiaci helyzetének alakulását.


Honnan származnak az adatok?

Az európai fuvar- és raktérbörzék között piacvezető TimoCom számos adatot dolgoz fel és tesz elérhetővé. 85.000 felhasználó a TC Truck&Cargo®-ban naponta 300.000 fuvar- és raktérajánlatot tesz közzé, amit a fuvarpiaci barométer elemez és valós időben jelenít meg.


Megjelenítés

Az AutóKözlekedés szakmai folyóiratban a TimoCom támogatásával hónapról hónapra elemezzük a fuvarpiac alakulását, melyek az alábbi linken érhető el.


HAVONKÉNTI  FUVARPIACI  BAROMÉTER »

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.