Ma Paula, Vanda napja van.

Augusztus 10-én dönt az Egyesület Elnöksége a demonstrációs bizottság aktivizálásáról – kérjük, jelezze, ha Ön is részt kíván venni egy MKFE demonstrációban

Az MKFE 15 tagvállalkozásának képviselője 2020. július 23-án petíciót adott át az Egyesület Elnöksége részére, amelyben azonnali, „a fuvarozók versenyképességét jelentősen javító eredményeket” sürgetnek, és egyben felszólítják az MKFE vezető testületét, hogy amennyiben augusztus 10-ig a kérés „semmilyen formában nem fog megvalósulni”, az érdekképviselet „2020. augusztus 11-én jelentsen be egy hivatalos közúti árufuvarozói demonstrációt”.Az MKFE elnöksége a testület ülésén megjelent tagokkal folytatott egyeztetést követően határozatban rögzítette, hogy – a korábbi miniszteri egyeztetésen elhangzottaknak megfelelően – a soron következő hivatalos ITM-MKFE találkozón az alábbi két kérdésben kell eredményt elérnie az érdekképviseletnek:

  1. ITM-KKEF indítson azonnali hatállyal célzott le- és felrakóhelyi ellenőrzéseket a BIReg szeptemberi indításáig,
  2. Az ITM adjon ki hivatalos, írásos tájékoztatást a BIReg rendszer szeptemberi indításának pontos időpontjáról és a rendszer teljes kapacitású beüzemelésének további ütemezéséről.

Az elnökség e két pontra érkezett hivatalos visszajelzés alapján 2020. augusztus 11-ig dönt a demonstrációs bizottság aktiválásáról, és a további feladatokról.

Tisztelt Tagunk! Kérjük, hogy augusztus 10-ig szíveskedjen jelezni, hogy részt kíván-e venni egy MKFE demonstrációban, az alábbi adatok megküldésével:

Részt kívánok venni a demonstrációban: IGEN
A demonstráción az MKFE által kijelölt vezető utasításait maradéktalanul betartom: IGEN
Cég neve:
Céget képviselő személy neve:
A demonstrációban részt vevő tehergépjárművek száma:


Kérjük, hogy a fenti adatok mindegyikét megadva és a részvételi szándékát egyértelműen rögzítve, az erről tájékoztató e-mailt szíveskedjen megküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre 2020. augusztus 10-én, 12:00 óráig!


IDE KATTINTVA teljes terjedelmében elolvashatja az MKFE Elnökségének 2020. július 23-án átadott petíciót.

 

MKFE Kommunikáció

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Hirdetések

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.